Olasz foci

Igazi futballünnep lesz Milánóban - tipp a derbire

  • varin
megosztom

Csodás formában a Milan, Icardi nélkül az Inter. Van esélye így Spallettiéknek "idegenben"?

1x2     
Milan Döntetlen Inter
2.37 3.10 3.20

Ritka előkelő helyről várhatják a felek a vasárnap esti milánói derbit, a Derby della Madonninán a 3. helyezett Milan a 4. pozícióban lévő Intert fogadja. A tét tehát nem csak a BL-indulás, de egyenesen a bronz-, sőt akár az ezüstérem lehetősége, emiatt pedig az érdeklődés régen látott méreteket öltött.

Azt már most tudni lehet, hogy a mérkőzés rekordbevételt produkál majd, a telt ház pedig egy pillanatig sem forgott veszélyben. A hangulat tehát garantált, a tét pedig adja magát - végre nem egy jelentéktelen milánói összecsapást láthatunk.

[2847769] 2019-03-17 20:30:00 AC Milan - Interx;10

Egy ilyen csodálatos meccsen persze mondhatjuk azt, hogy nincs favorit és nincs underdog, de valójában ezen a meccsen most egyértelműen a pályaválasztó csapat az esélyesebb. A Rossonerik remek formában vannak, 2019-ben gyakorlatilag verhetetlenek, hazai pályán pedig több, mint 500 perce gólt sem kaptak. Gattuso dolgát ezúttal nem nehezíti sérülés sem, Biglia és Conti bevethetőek ugyan, de padoznak majd, míg az új fiúk közül Paquetának és Piateknek is az első derbije lesz ez.

Kattints és tippelj dupla pontért erre a meccsre!

Milánó fekete-kék felében továbbra is Mauro Icardi "térdsérülése" a téma, az Inter pedig láthatóan szenved is argentin zsenije nélkül. Már a bajnokságban szerzett 8 pont a négy meccsen (Samp, Fio, Cagliari, SPAL négyes ellen) sem túl acélos, de sikerült a Frankfurt ellen is lőtt gól nélkül kiesniük az Európa Ligában. Érdekesség, hogy még Gattuso, az ellenfél edzője is külön bekezdést szentelt az ellenfél támadójának, elmondva, hogy illene tisztelnie az öltöző többi tagját és példát kéne mutatnia a mostani fesztivál helyett.

[2847769] 2019-03-17 20:30:00 AC Milan - Interx

Nehéz mindenesetre elképzelni, hogy Icardi valaha még pályára lép a Nerazzurik mezében, a helyettesítése pedig nem könnyű feladat. De ahogyan megszokhattuk, ezúttal is Lautaro Martínezen lesz a sor, aki a 4-2-3-1-es felállás ék pozíciójában lesz, míg ami a maradiakat illeti, Vrsaljko (22/0), Nainggolan (28/4) és Miranda (20/0) kiválása azért kártékony lehet a védelemre nézve.

Bajnokin immáron több, mint három éve nem tudott "otthon" nyerni a Milan, igaz, az Inter még régebben gazdagodott három egységgel "vendégként". Gólparádéra semmiképpen sem számíthatunk, hiszen a Roma botlása miatt olyan nagyon a döntetlen sem lenne rossz eredmény a feleknek. Mindenképpen esélyesebb otthon a Milan, reális eredmény lenne egy 1-0 vagy 2-0, de a körülmények ismeretében ez az a meccs, amikor a biztos 0-0 üdvözítőbb, mint a kockáztatás.

hatharom.com
Bet Builder: 1x + 4 gól alatt
bet365 @1.72
[2847769] 2019-03-17 20:30:00 AC Milan - Interx;
megosztom