Férfi kézi

Bevállaljuk a meglepit a Szeged-Veszprém rangadón!?

megosztom

Vasárnap ebéd után igazán finom lesz a desszert, hiszen összecsap egymással a Szeged és a Veszprém.

Csúcsrangadót rendeznek a férfi kézilabda NB I-ben, avagy a címvédő Szeged a trónkövetelő Veszprémet fogadja. A bukiknál teljesen háromesélynek tűnik a mérkőzést, ami a táblázatban is szereplő oddsokból is látható.

1x2     
Szeged Döntetlen Veszprém
1.90 8.0 2.25

A bajnokságban vesztett pontok tekintetében a Szeged áll picivel jobban, hiszen a Tisza-partiak egy döntetlen mellett 20 győzelmet számlálnak, míg ugye a Veszprém az őszi gödör miatt már két zakót is begyűjtött.

A pillanatnyi forma alapján azonban most inkább Nagy Lászlóéknak áll a zászló, hiszen amíg a Szeged az elmúlt egy hónapban két öntetlent és egy vereséget is begyűjtött, addig a Veszprém november eleje óta az összes tétmeccsét behúzta.

Egymás elleni
21.10.18 NBI Veszprém Szeged 27 : 32
20.05.18 NBI Veszprém Szeged 29 : 26
12.05.18 NBI Szeged Veszprém 32 : 28
15.04.18 MK Szeged Veszprém 21 : 23
10.03.18 NBI Veszprém Szeged 31 : 32

Az elmúlt egy évben ötször is egymásnak estek a felek és bizony a trendek a Szeged irányába kezdte el húzni. Emlékezetes meccs volt az októberi, amikor a Pick leiskolázta a Veszprém Arénában legnagyobb hazai riválisát.

Az elmúlt hetekben volt egy kis pihenője a csapatoknak, hiszen a BL csoportköre véget ért, így elsősorban a hazai pontvadászatra és a kupára kellett koncentrálni. A Veszprémnek a héten volt Tatabányán egy kifejezetten jó mérkőzése, kilenc góllal verte a Bányászt, miközben a Szeged ugyanott pár nappal korábban "csak" remire volt jó.

Összességében úgy véljük, hogy a Veszprém felszálló ágban van, éppen ezért nem gondoljuk, hogy ne lenne esélye a Szeged ellenében. Sőt.

 

  • Veszprém vagy döntetlen@1.80    

 

 

megosztom