Tippjáték

Tippelj a Forma-1 szezonnyitójára és kaparintsd meg az egyik 5.000 forintos fogadótőkét!

megosztom

Hétvégén újra elszabadulnak a lóerők és elrajtol a 2019-es Forma-1-es szezon. Ennek apropóján két tippjátékra invitálunk benneteket.

Hétvégén Melbourne-ben újra felbőgnek a motorok és az Ausztrál Nagydíjjal kezdetét veszi a 2019-es Forma-1-es szezon. Ahogyan a korábbi évekből már megszokhattátok, idén is minden futam előtt esélyt latolgatunk és természetesen keressük a legnagyobb értékkel kecsegtető fogadásokat. Mielőtt azonban erre sor kerülne, előtte két játékra invitálunk benneteket. 

  • Időközönkénti tippjáték

Bizonyos futamok esetében külön tippjátékkal készülünk a számotokra, amelyek alkalmával értékes nyereményekre tehettek szert. Ilyen a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj is, ahol a helyesen tippelők között 3 darab 5.000 HUF értékű fogadótőkét sorsolunk ki!

 

Tippelni az alábbi kép alatt a legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével tudtok.

 

20190314134816

Kik jogosultak a nyereményre?

Minden olyan játékos, aki helyesen tippelt és 2019. március 16. és 23. között befizetett a   -számlájára, illetve az alábbi formon megadta a bet365-azonosítóját!

Ha nincs még bet365-számlád, akkor ide kattintva regisztrálhatsz. A számlanyitás mellé 100%-os első befizetési bónusz jár. Részvételi feltételek érvényesek.

23
A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg, hogy a 2019-es Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon hányadik helyről rajtol a győztes pilóta.
 
Tippelési határidő: 2019. március 17. 06:00
 
Minden olyan felhasználó nyer, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja, hogy hányadik helyről rajtol a győztes pilóta.
 
A fentebb található formon add meg a bet365-azonosítódat.  
 
Fizess be a bet365-számládra 2019. március 16. és 23 között, erről pedig küldj egy képernyőfotót az jatek@hatharom.com e-mail címre.
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
 
A nyereményeket a kvalifikációs feltételek ellenőrzése után PaySafeCard-kód formájában kapják meg az arra jogosultak, miután felvették a kapcsolatot a hatharom.com ügyfélszolgálatával.

 

  • Forma-1 tippkirálya!

Indítunk egy tippjátékot, amelyben minden futam esetében az 1-5. helyezett pilótát és a leggyorsabb kört futó pilótát kell megtippelni. A szezon végén a legtöbb pontot elérő játékost díjazzuk, méghozzá

egy Forma-1 tippkirálya serleggel és az ősszel megjelenő Ayrton Senna - A Formula-1 halhatatlan legendája könyvvel. 

A tippjátékkal kapcsolatos részleteket a fórumunkban találhatjátok, ugyanis ezen verseny ott kerül lebonyolításra. 

TIPPELÉSHEZ KATTINTS IDE!

megosztom