NB I

Na, ez az a tipp, amit biztosan nem hagyunk ki!

megosztom

Szerdán idegenben verte a Vidi a Fradit, meglepő volna, ha szombaton nem lépne át hazai pályán a Mezőkövesden.

Magabiztos győzelemmel vonulhat pihenőre a Vidi. - Fotó: molvidi.hu

Jövő héten megkezdődnek a 2020-as Európa-bajnoki selejtezők, így a bajnokságok kéthetes szünetre vonulnak. Az NB I-ben a címvédő fehérvári csapat a kötelező leállás előtt a Mezőkövesd együttesét fogadja, és toronymagas esélyes.

1x2     
Vidi Döntetlen Mezőkövesd
1.50 4.00 6.50

Az oddsok persze nem ezt tükrözik, hiszen ekkora szorzón még talán nem is lehetett fogadni a Vidire hazai pályán a borsodiakkal szemben. De örüljünk ennek, mert ezzel csak mi, fogadók járhatunk jól, persze ha a fehérváriak érvényesítik a papírformát, amire igen jó esélyük van.

Ugyan Pakson nem tudtak győzni az elmúlt héten, előtte viszont jól ment nekik, míg szerdán, a Magyar Kupában, a Ferencváros otthonában tudtak 2-1-re nyerni. Az a siker pedig jókora önbizalmat adhat nekik, nem csak a hétvégére, hanem a folytatásra is.

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

A Mezőkövesd felemásan kezdte a tavaszt, majd jött egy sikeresebb időszak a csapat életében, ám az elmúlt napok nem sikerültek túl jól. Kuttor Attiláék szombaton és kedden is 1-0-s vereséget szenvedtek Debrecenben, előbb a bajnokságban, majd utóbb az MK-ban. Azon a meccsen megint előjött, hogy a kövesdiek támadógépezete akadozik, ráadásul már a helyzet kialakításokkal is gondban van a csapat.

Mindezeken túl érdemes figyelembe venni azt, hogy a Vidinek pazarul megy otthon a Kövesd ellen, eddig ötből négyszer győzte le, utóbbi két alkalommal kettő, illetve négy góllal. Ha négy nem is lesz közte, de az előjelek, illetve a felek közti minőségbeli különbség alapján legalább két góllal könnyedén nyerhet a címvédő. Ám, ha eggyel nyerne, akkor sem dőlnénk kardunkba, mivel ez esetben a feltett tétünk visszajárna, avagy erre a tippre tényleg megéri fogadni.

 

  • Vidi -1 (ázsiai hendikep) @ 1.88    
[2808910] 2019-03-16 17:00:00 MOL Vidi FC - Mezőkövesd Zsóryx;
megosztom