Bajnokok Ligája

Összejöhet a Messi vs Ronaldo álomdöntő - íme a friss BL-oddsok

megosztom

Péntek délben kisorsolták a BL-negyeddöntőit, amiből idén először már a legjobb négy párosításaira is következtethetünk.

Méltó döntő lenne, de vannak még komoly trónkövetelők.

Nyolc csapat maradt már csak talpon a 2018/19-es Bajnokok Ligája-kiírásban, sorsukról pedig szokás szerint a svájci Nyonban döntöttek pénteken 12 órától. Ezúttal már nem bonyolította a golyók húzását a kiemelés és azonos országok csapatai is kaphatták egymást – az Interrel 2010-ben BL-t nyerő Júlio César segített a húzásban.

Az erőviszonyok alapján a legjobban a Bayernt kiejtő Liverpool járt, hiszen Klopp csapatának a Portón kell átlépnie az elődöntőhöz. A csodás visszatérést produkáló Juventus sem panaszkodhat, bár trükkös meccsek várhatnak rá a Real Madridot búcsúztató Ajax ellen. Angol házi rangadó is lesz a nyolc között, mégpedig a City-Tottenham, a talán legtöbbek által várt párosítás pedig a Barcelona-Manchester United lehet.

Íme a párharcok első meccseinek nyitóoddsai:

Idei újítás a sorozatban, hogy a negyeddöntők kihúzásából az elődöntők párosaira is következtethetünk - persze azt egyelőre csak találgathatjuk, hogy kik lépnek majd tovább. Ami biztos, hogy van esély rá, hogy a világ két legjobb focistája, azaz Messi és Ronaldo - talán - egy utolsó nagy csatán mérje össze a tudását.
 

  • Elődöntő 1: Tottenham vagy Manchester City - Ajax vagy Juventus
     
  • Elődöntő 2: Barcelona vagy Manchester United - Liverpool vagy Porto
     

A végső győzelem esélyeseivel pár nappal korábban már foglalkoztunk és szignifikáns változás azóta sem történt – a sorozat két legnagyobb esélyese továbbra is a Guardiola által vezetett Manchester City és az Allegri irányította Juventus.

A végső győztes szorzói így állnak jelenleg a   -nél:

bet365

 

Szerinted mi lesz a negyeddöntő "tutija"?

 

megosztom