Olasz foci

Jó oddson pakolhatjuk a gólokat Itáliában

  • varin
megosztom

A Fiorentina szereti az overeket idegenben, a Cagliari pedig jó heteket tudhat maga mögött otthon.

Théréau korábban Viola volt, de már a Cagliarit erősíti - Fotó: Archív

Itáliában egy Cagliari-Fiorentina, gyakorlatilag teljesen tét nélküli meccsel kezdődik meg a 28. forduló. A mérkőzés az alacsony tét és a hektikus formák miatt akár sok gólt és látványos futballt is hozhat.

1x2     
Cagliari Döntetlen Fiorentina
3.25 3.25 2.30

A két csapat közös történetének fontos szereplőjévé vált az a Davide Astori, aki szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt hunyt el tragikusan hirtelen. A Cagliariban közel 200 mérkőzést játszó, utoljára Firenzében futballozó válogatott bekkről alighanem pénteken este is megemlékeznek majd, ám gyorsan hessegessük is el azokat a gondolatokat, amelyek szerint Astori emléke miatt visszafogják majd magukat a játékosok.

Két hónappal Astori halála után egy 7 sárgával és 1 pirossal tarkított meccset játszottak Firenzében.

Gigászi tétje azonban nincs a meccsnek, hiszen matematikailag még a Fiónak van esélye az EL-re, a Cagliari pedig ki is eshet, a valóság azért az, hogy a Violák a 9-10. helyen végeznek, a szárdok pedig valahol a 13-15. pozícióban.

Mindazonáltal így is nagyon jó kis meccset várunk, ahogyan az elmúlt hetekben többször is megérte Stefano Pioli csapatát megnézni. Hogy mást ne mondjunk, az utolsó tíz meccsükön összesen 46 gól esett, elöl és hátul is nagyon gólképesek voltak.

A Cagliari az utolsó két hazai győzelmével alapozta meg a viszonylag nyugodtabb heteket, de a piros-kékekre egész évben jellemző volt, hogy otthon masszívan, jól teljesítenek. Csupán két csapat, a Napoli és az Atalanta tudott nyerni a Sardegnában, a Milan, a Roma és az Inter is győzelem nélkül maradt - sőt, Spalletti fiai pontot sem szereztek.

Hiányzó csupán egyetlen említésre méltó játékos lesz, Bradaric eltiltott a Cagliarinál, aki a középpályás védekezésért felelős.

Tavaly oda-vissza egy gól esett, míg Firenzében ősszel 1-1-re végeztek. De azért akadtak góldús meccsek szép számmal, példának okáért 2016-ban 5-3-ra, 2014-ben 4-0-ra nyert itt a Fiorentina.

A 2.25-ös goal line egál oddson teljesen jó tipp, véleményünk szerint bőségesen megugorhatják a srácok. Jó támadók mindkét oldalon vannak és ugyan a Cagliari otthon nem kap sok gólt, a Fiorentina élvezetes játéka mindkét együttes számára sok-sok találatban mutatkozhat meg.

hatharom.com
2.25 gól felett
bet365 @1.86
[2847765] 2019-03-15 20:30:00 Cagliari - Fiorentinax;
megosztom