Bundesliga

1.72-es kombinációval próbálkozunk a Gladbach-Freiburgon

  • gb1
megosztom

A Gladbach 14 meccse veretlen otthon a Freiburg ellen és ez a széria szerintünk most sem fog megszakadni.

Pléa fontos eleme a Hecking-gépezetnek. fotó: Twitter

A Bundesliga 26. fordulójának nyitómeccsén a Borussia Mönchengladbach az SC Freiburg csapatát látja vendégül. A papírforma szerint hazai győzelemnek kéne születnie, de mivel az utóbbi hetekben csalódást keltő produkciók sorát mutatták be Dieter Hecking fiai, mérget azért ne vegyünk erre.

1x2     
Gladbach Döntetlen Freiburg
1.57 4.00 5.75

Egy héttel korábban a Csikók egy hihetetlenül fontos győzelmet könyvelhettek el a Mainz ellen. A soványka 1-0-ra megnyert találkozó egy négy meccses nyeretlenségi szériát szakított meg, amely során csak egy egységet kapirgáltak össze és többször ki is tömték őket. A védekezés labilitása csak az egyik probléma, hiszen a komoly tehetségekkel tűzdelt támadósornak sem sikerült semmi mostanában - az utóbbi öt meccsen háromszor tudtak csak betalálni ellenfeleiknek. 

A belga válogatott Hazard például december óta képtelen gólt szerezni,

de a szezont bombaformában kezdő Pléa és Stindl is rendre szenvednek. A tabella sűrűsödése miatt ráadásul immár a top négyes helyük is veszélyben forog, tehát a tabella második felében tanyázó oppozíciókat muszáj lenne verniük. 

Mönchengladbach#ger-borussia_monchengladbach#5

Eltekintve attól az aprócska ténytől, hogy az utóbbi három hazai meccsükön 11 góllal tömték ki őket, jellemzően erősek a Borussia Parkban. Mielőtt a Hertha elpüfölte őket, zsinórban kilencet nyertek saját közönségük előtt.

Az over 2.5 a legutóbbi 14/17 meccsükön zöldült, de mivel az utóbbi hetekben ebből a vendégek profitáltak, Hecking a Mainz elleni meccshez hasonlóan a védekezésre helyezheti a fő hangsúlyt.

A német mester az alábbiakat mondta a sajtótájékoztatón. "A támadó játékosainknak sokkal veszélyesebbnek kell lenniük, de magát a támadásainkat is harmonikusabban kell vezetnünk. Ez rendkívül fontos lenne minél előbb megtennünk. Főleg, hogy a Freiburg sok helyzetet csinál minden meccsen és szenvedéllyel játszik hétről hétre. Hatalmas gratuláció Christian Streichnek, aki remek munkát végzett a csapat élén." - dicsérte kollégáját Hecking.

Ami szintén rányomhatja a bélyegét a meccsre, hogy egy sor sérült van mindkét oldalon, köztük fontos elemekkel is. Íme a várható felállás:

[2803926] 2019-03-15 20:30:00 Mönchengladbach - Freiburgx

A hullámzóan teljesítő Freiburg elvileg verhető, de aligha lesz könnyű feltörni. Az utóbbi hat Bundesliga-meccséből csak egyet bukó csapatot Christian Streich valóban remekül összerakta. Az elmúlt hetek értékes pontjainak köszönhetően már a 12. helyre jöttek fel és kiesési gondjaik valószínűleg nem lesznek, hiszen 11 egységgel csücsülnek a veszélyzóna fölött. 

A Borussia Parkban mondjuk nagyon rosszul fut az SC - az utóbbi 14 ottani szereplésükön egyszer sem sikerült nyernie.

Amúgy is rettenetes az idegenbeli mutatójuk, hiszen az elmúlt 20/22 élvonalbeli meccsen nem sikerült a három pont megszerzése. Legjobban talán a remek formába lendült Petersenben bízhatnak, aki tavaly három találatig jutott, de 2019-ben már ötnél tart.

Nos, mindent összevetve tényleg a hazaiak felé billen a mérleg, de az oddsszabás annyira nem tetszik, hiszen a három óriás pofon zsinórban nem lehetett véletlen. Ettől függetlenül persze lényegesen erősebb a hazaiak kerete, akik ha számításaink nem csalnak, akkor egy nem túl sok gólt hozó meccsen minimum egy pontot otthon tartanak pénteken.

 

 

[2803926] 2019-03-15 20:30:00 Mönchengladbach - Freiburgx;
268479
megosztom