Tenisz

Totál overre áll ez a női negyeddöntő

  • Cesc18
megosztom

Nüanszok dönthetnek Venus Williams és Angelique Kerber Indian Wells-i negyeddöntőjében.

Csütörtökön két női és két férfi negyeddöntővel folytatódnak a küzdelmek Indian Wellsben. A hölgyeknél azt már tudjuk, hogy az alsó ágon Bianca Andreescu és Elina Svitolina szállnak harcba a döntőért, a felső ágon viszont még nyitott a kérdés. Az egyik negyeddöntőben Belinda Bencic és Karolina Pliskova néz farkasszemet egymással, míg a másikban Venus Williams és Angelique Kerber. Utóbbi összecsapás abból a szempontból is érdekes, hogy Venus nem csak magáért harcol, hanem azért is, hogy megszakítsa az amerikai lányok 18 éve tartó nyeretlenségét - legutóbb 2001-ben Serena Williams tudta behúzni az Indian Wells-i trófeát. 

Fogadás a győztesre    
Venus Williams Angelique Kerber
2.62 1.50

Ha az oddsokra pillantunk, akkor láthatjuk, hogy nem Venus a Kerber elleni negyeddöntő favoritja, viszont ez semmit nem jelent. Egyrészről a 38 éves amerikai még mindig óriási szívvel és elszántsággal játszik, másrészről a német idén elég sebezhető formában van. 

Venus mentheti meg az amerikaiak becsületét. - Fotó: WTA

Venusnak döcögősen indult a torna, majd a második körben levadászta Petra Kvitova skalpját, azóta pedig két szettveszteség nélküli győzelmet jegyez. Nagyjából mindkét 2-0 papírforma, de McHale ellen azért nagyot kellett küzdenie, hogy elkerülje a döntő szettet. 

Venusnál most már megszokott a meccseken belüli hullámzás. Bizonyos időszakokban nagyon domináns, bizonyos időszakokban viszont a hibák jönnek. 

Ennek megfelelően az idén játszott 10 meccséből hat alkalommal döntő szettben dőlt el a győztes kiléte. 

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Kerber ellen is kinéz egy szoros csata, hiszen a német teljesítménye is borzasztó ingadozó. A Sabalenka elleni nyolcaddöntőben például hiába vezetett szett- és brékelőnnyel, végül bukta a második játszmát, a harmadikban pedig dupla brékhátrányba került. Hatalmas fegyvertény, hogy innen sikerült visszajönnie, de nem biztos, hogy egy hasonló mélyrepülés Venus ellen is belefér majd. 

Mindkét lány szervája sebezhető, szóval fogadóként bőven lesz sanszuk arra, hogy oda-vissza brékeket lássunk. Kellően hullámzóak ahhoz, hogy ez a meccs ne két sima szettben dőljön el. Nem csak Venus, hanem Kerber is rengeteg döntő szettes meccset vívott az utóbbi hetekben. 

Minden adott, hogy a bukmékerek által meghúzott 21.5-ös line-t megugorják a lányok.

Venus Williams-Angelique Kerber
hatharom.com
Játékok száma - 21.5 felett
1.83 @    
Fogadási határidő: péntek, 01:00
bet365
megosztom