Bajnokok Ligája

Összeesküvés-elméletet gyártott a Hathárom! - íme a BL-sorsolás eredménye

megosztom

Konteóhívők figyelem, jönnek a gyíkemberek, a Moszad, a szabadkőművesek és a melegített golyók. Mármint nem Simeonéé.

Április 1-je még viszonylag messze van, de a Hathárom konteóhívő szerkesztői fogadásra adták fejüket, ami a pénteki BL-sorsolást illeti. Mi már tudjuk, hogy melyik csapat kivel játszik majd, sőt, az elődöntőket is pontosan látjuk, így lecsapunk a     6.50-es szorzóira.

bet365

Kiindulási alapnak tekintettük, hogy idén Manchester City-Barcelona finálé lesz, hiszen Guardiolának össze kell csapnia egykor kenyéradóival, plusz ugye Txiki Begiristain személye miatt is különösen paprikás lesz egy ilyen finálé. Az tehát vitán felül áll, hogy a két gigászt külön ágra kell tenni, a Juventust pedig ki kell ejteni, mert CR7-et nagyon unjuk már.

Fotó: Metro

Szinte kötelező jellegű ezek után, hogy a Barcelona az Ajaxot kapja meg (tudjátok, a romantikus holland vonal miatt), míg a City a Portót húzza, mert velük nem lesz gondjuk. Hogy a maradék négy csapatot hogyan eresztik össze, az szinte mindegy is, de a varázsgömbünk a Juve-Tottenham és Liverpool-MU párosításokat adta ki.

Mivel külön ágra került a Barcelona és a City, ezért csak a döntőben találkozhatnak majd, így az elődöntőben City-Juve és Pool-Barca lesz - bár igazából ez mindegy is.

A Bet365-ön szokás szerint tehetünk pénzt arra, hogy melyik csapat kit kap, amit majd a hűtött vagy melegített golyókkal intéznek majd el az UEFA-nál, ahogy teszik azt minden évben.

Érdemes tehát bombázni a 6.50-es oddsokat, hiszen lehetetlen, hogy bármelyik is elbukjon. Igazság szerint maga a sorsolás procedúrája is teljesen felesleges, az lesz, amit mondtunk.

 

Természetesen illik poénként kezelni a leírt sorokat, de azért némi aprót adjunk a naiv énünk kedvéért, hátha végül tényleg beesik az őrültségünk 

 

hatharom.com
A Bajnokok Ligája következő körének párosításai
Manchester City-Porto bet365 @6.50
Barcelona-Ajax bet365 @6.50
Tottenham-Juventus bet365 @6.50
Man. United-Liverpool bet365 @6.50

 

Ti milyen párosításokra számítotok a pénteki sorsoláson? 
megosztom