Bajnokok Ligája

Őrültség lenne ez a 67-szeres odds egy kiesett játékosra? Aligha!

  • varin
megosztom

Robert Lewandowski gólkirályi címére teszünk némi aprót úgy, hogy amúgy már ki is esett.

Első ránézésre semmi értelme annak a tippnek, amit most publikálni fogok (ez persze velem gyakran esik meg :) ), de ha jobban utánanézünk a dolgoknak, nagyon nagy value-t találhatunk abban, hogy Robert Lweandowski lesz az idei Bajnokok Ligája-sorozat gólkirálya. De hogyan is nyerhet egy már kiesett játékos?

Egyszerű, ha holtversenyben végez az első helyen Lewa, akkor az oddsunkat fele téttel számolják, vagyis ha mondjuk 1000 forinttal tesszük az alábbi 67-szeres szorzót, akkor 33.500 forinttal leszünk tehetősebb emberek.

Fotó: Bayern Official

Jelenleg ugye Lewa és Messi állnak az élen 8-8 góllal, vagyis ha a Bolha egyszer is betalál a hátralévő meccsein, a fogadás már bukott. Más azonban nem biztos, hogy beleszólhat még a küzdelembe, hiszen 6-6 góllal egy Ajax- és egy Porto-játékos áll, míg az 5 találatosok közül Harry Kane, Sergio Agüero és Paulo Dybala van versenyben.

Fontos azonban, hogy akkor is jól járunk, ha többen végeznek 8 góllal, hiszen hogyha mondjuk 4 játékos megosztva végez az élen, még akkor is egy majdnem 17-szeres szorzójú nyerő tippünk van.

Fontos persze, hogy milyen sorsolást kap majd a Barcelona, ha megkapják a Portót vagy az Ajaxot, akkor rögtön pirosozhatjuk is a tippet, viszont ha a City vagy a Juve jön, még akár simán ki is eshetnek.

Természetesen vaskos bravúr kell ahhoz, hogy ne jöjjön a Messi-gól, ahogyan az is elképzelhető, hogy Agüero egy nagy hajrával beelőzi a lengyel barátunkat, de annak bizonyítéka, hogy mennyire elcseszett az odds, az Unibet szorzója, ahol mindez csupán @18.00.

Csatlakozz a    folyamatosan fejlődő közösségéhez és vadászd le a 100%-os első befizetési bónuszt!

hatharom.com
Robert Lewandowski lesz a BL gólkirálya
bet365 @67.00
bet365
megosztom