Bajnokok Ligája

Négy favorit és a többiek - oddsok a sorolás előtt

  • varin
megosztom

Két mezőnyre szakadt a BL-győztesek tábora, négy favorit és négy underdog a mezőnyben.

Szerda estére összeállt a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek mezőnye, péntek délben pedig már párba is rakják az életben maradt nyolc csapatot, valamint eldöntik azt is, hogy ki kivel találkozhat az elődöntőben. A tegnapi játéknap nem hozott gigameglepetést, a Lyont kiütötték Barcelonában, míg az impotens futballt bemutató Bayern Münchent otthon győzte le 3-1-re a Liverpool. Lássuk, hogyan változtak az oddsok.

Fotó: Liverpool FC

A tegnapi szorzókhoz képest igazán nagy változás nem történt, a legegyértelműbb zuhanás a Liverpool oddsában állt be, amely csapat végső sikerének esélye gyakorlatilag megduplázódott. Úgy tűnik, eléggé két táborra szakadt a mezőny, hiszen a Man. City, a Barcelona, a Juventus és a Liverpool a favoritok között van, a Man. Unitedra, a Tottenhamre, az Ajaxra és a Portóra viszont busás haszon reményében fogadhatunk.

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
   
Man. City 3.50
Barcelona 4.33
Juventus 5.00
Liverpool 6.00
Man. United 13.00
Tottenham 15.00
Ajax 26.00
Porto 76.00

Amely a továbbjutó katalánokat illeti, Messiék sikerükkel megelőzték Ronaldóékat, ám a BL-favorit továbbra is a Schalkénak otthon hetet vágó City.

Ami a nációkra való fogadásnál tapasztalható, hogy a mezőny felét kitevő szigetországi csapatokra egy csokorban csupán 1.66-os a szorzó, míg a többi országot 1-1 csapat képviseli, így ott értelemszerűen az oddso megegyezik a csapat végső sikerének szorzójával.

Pénteken délben tehát sorsolás, ahol reményeink szerint összejön néhány pikáns párosítás és nem kapja meg az összes nagy az összes "kicsit".

Játssz te is a Tippkirály fantasztikus nyereményeiért

megosztom