Európa Liga

A gólokra fogadnánk a Salzburg-Napoli meccsen

  • ivan
megosztom

Nem sok izgalom maradt a visszavágóra, hiszen az első meccset az olaszok 3-0-val abszolválták. Egy fesztelen gólparádé azért összejöhet.

Bár talán előzetesen szorosabb eredményre lehetett számítani, az odavágón a Napoli nagyon könnyed győzelmet aratott az osztrák bajnok ellen, így pedig fél lábbal már a következő körben érezheti magát.

A 3-0-s győzelemnek köszönhetően az olaszoknak nem kell túl sokat tenniük a továbbjutáshoz, elég annyi, ha tartják az eredményt és türelmesen játszanak.

1x2     
Salzburg Döntetlen Napoli
2.45 3.70 2.87

A fogadóirodák a visszavágót teljesen háromesélyesnek gondolják, hiszen a két csapat sikerének szorzója igen közel áll egymáshoz, bár eredetileg fordított volt a felállás, azonban a beérkező tétek egy hajszállal mostanra a Salzburgot tették favorittá.

Ami a hiányzókat illeti, a hazai oldalon Diarra sérült, Schagler eltiltott, Pongracic pedig kétséges, míg a nápolyi keretből Albiol, Koulibaly és Maksimovic nem lehet ott a pályán.

[2997314] 2019-03-14 18:55:00 Salzburg - SSC Napolix

 

Mire érdemes fogadni?

Az első meccs eredménye után túl sok nyitott kérdés nem maradt ebben a párharcban, így szinte borítékolható, hogy Ancelotti legénysége a minimális kockázatot fogja felvállalni.

Ez azonban esélyt nyújthat a Salzburgnak, amely szintén egy kifejezetten támadófutballt preferáló alakulat. Az osztrák csapat hazai pályán nem fogja feladni a reményt, ha pedig sikerül az első 20 percben a kapuba találnia, akkor lépésre kényszeríthetik a Napolit is.

A Szoboszlai Domonikot is a keretben tudó Salzburgnak nincs mit vesztenie, így már az elejétől kezdve harcosan és támadólag kell fellépnie, a Napoli technikás támadóinak így viszont lesz területe a kontrák vezetésére.

 

  • Mindkét csapat szerez gólt és 2.5 gól felett@1.83    
     
  • Lesz gól 75:59 után - Igen @1.83    

 

[2997314] 2019-03-14 18:55:00 Salzburg - SSC Napolix;
megosztom