Olasz foci

Triplázhatunk egy nagy római hajrával

  • varin
megosztom

A két milánói csapatból az egyiket kéne csak megelőznie a Farkasoknak.

Finoman szólva sem nevezhető csodálatos formában lévő csapatnak a Roma, szükség is volt az edzőváltásra a fővárosban. A Farkasoknak idén nem is lehet más célkitűzésük, mint a 4. hely megszerzése, hiszen a kupától már búcsúztak, míg a BL-ben pedig a Porto állította meg őket. Hátrányuk 3, illetve 4 pont a két milánói gárdától és a BL-pozícióktól, így a távolság nem tetemes, az odds viszont korrekt.

Fotó: NewsBeezer

Különösen annak ismeretében, hogy papírforma szerint ez a hátrány hétvégén akár le is nullázódhat. Az Inter ugyanis underdogként látogat a Milanhoz (vagyis saját pályájára...), míg a Roma előtt egy kötelező van a SPAL ellen. Ugyan Ranieri mester fiainak ezekben a hetekben minden egységért meg kell szenvedniük, talán az edzőváltás hozta új impulzusok egy erős tavaszban öltenek alakot.

A sorsolást illetően különösebb izgalmakat nem találunk, hiszen sok van még hátra, a Roma ugyan még ellátogat az Interhez, de ezen kívül szinte minden nehezebb mérkőzése otthon lesz. Az Internek több nehéz mérkőzése lesz még, ami még akkor is problémás lehet, ha ezek nagy része a San Siróban esedékes.

Csapatok hátralévő sorsolása
Milan (51) Inter (50) Roma (47)
Inter Milan (i) SPAL (i)
Sampdoria (i) Lazio Napoli
Udinese Genoa (i) Fiorentina
Juventus (i) Atalanta Sampdoria (i)
Lazio Frosinone (i) Udinese
Parma (i) Roma Inter (i)
Torino (i) Juventus Cagliari
Bologna Udinese (i) Genoa (i)
Fiorentina (i) Chievo Juventus
Frosinone Napoli (i) Sassuolo (i)
SPAL (i) Empoli Parma

Mint az a szövegkörnyezetből is kiderül, mi inkább az Intert előztetnénk meg a Romával, a 3 pontos előny pedig lehet, hogy már hétvégén elolvad. Az Internél hasonlóan puskaporos a levegő, mint a Románál, az Icardi-balhé aligha tett jót a Nerazzurinak - más kérdés, hogy a fővárosban megtalálták a megoldást, míg az iparvárosban levegőben lógnak a kérdőjelek. Mindemellett ha továbbjut az EL-ben csütörtökön az Inter, akkor még a második számú európai kupasorozat is ott lehet számukra, mint BL-esély.

Mindezek szellemében 3-szoros szorzóért mi behúzzuk top4-re a Romát, két esélyük is van az előzésre és egyik előttük álló csapatra sem lehet egyértelműen azt mondani, hogy jobbak lennének, mint egy önbizalmát visszanyert, helyes útra lépő Roma.

hatharom.com
Roma a top4-ben végez
bet365 @3.00
270192
megosztom