Angol foci

Izmos kombival nyernénk Angliában - tippek a Championshipre

  • varin
megosztom

Egy gólgazdag és egy fix 1-es mérkőzéssel nyernénk ma este a BL árnyékában.

A futballfanatikusok többségét alighanem leköti a ma esti Bayern-Liverpool találkozó, de azért nem árthat esetleg a világ legerősebb másodosztálya felé is kacsintgatni egy kicsit. A Championshipből ezúttal két mérkőzést néztem ki, amelynek eredő szorzója több, mint 2,5. Lássuk!

Norwich-Hull

Bárki bármit mond, a Norwich City parádés szezonja nem volt benne a levegőben. Évekig hazai pályán jól teljesítő, masszív középcsapatnak számítottak, de Daniel Farke munkája úgy tűnik, végre beérett. A Kanárik kitartóan robognak a Premier League felé egy teljesen átlagos, még csak nem is fiatal kerettel. Hazai pályán kiváltképp eredményesek, utolsó öt meccsükön 13 pontot szereztek, a gólokat pedig futószalagon lövik a Carrow Roadon.

Norwich City#eng-norwich#5

A Hull Cityben egy masszív középcsapat lesz az ellenfelük, amely főleg otthon teljesít jól. A Tigrisekre idén már aligha várnak nagy dolgok, ráadásul az idegenbeli formájuk pocsék. Ami odaát 4-1-0, az náluk 1-4-0, ráadásul ezeken a találkozókon 15 gólt is kaptak, és nem a liga legjobb csapataitól.

Véleményem szerint luxus lenne épp itt pontot veszíteni az éllovasnak, amelynek minden egységre égető szüksége van, hiszen a Sheffield United sem mondott még le az első két hely valamelyikéről.

West Bromwich-Swansea

Tavaly még a PL-ben csaptak össze, idén pedig maximum a birminghamiek bízhatnak a visszajutásban. De ehhez lényegesen több kell a Baggiestől, mint amelyet az elmúlt hetekben láttunk. A gyatra formát egy hazai, Ipswich elleni 1-1-gyel koronázták meg, ahol még csak nem is tudtak dominálni a fix kieső Traktorosok ellen. Hazai mérlegük minden képzeletet alulmúlóan gyatra, október eleje óta két meccset nyertek meg, cserébe viszont kaptak 18 gólt 12 meccsen.

Fotó: Archív

A Hattyúknál nagyjából ugyanez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy a walesi klub gyakorlatilag közelebb van a kieséshez, mint a feljutáshoz. Idegenben képtelenek bármit prezentálni, be-becsúszik ugyan néhány egy győzelem, de az utolsó négy meccsüket például elveszítették.

Mivel mindkét oldalról hiányozni fog több védekező játékos is, adja magát a BTS-tipp. Egyik csapat sincs most abban a formában, hogy 0-ra le tudjanak hozni hátul egy meccset. Itt akár egy masszív 2-2 vagy 3-3 is összejöhet véleményem szerint.

hatharom.com
Norwich-Hull Norwich @1.60
WBA-Swansea BTS @1.66
bet365 @2.66
Fogadási határidő: 20:45
megosztom