Tenisz

2.75-ös oddsot néztünk ki a nap legérdektelenebb meccsére

  • Cesc18
megosztom

Biztos lesz nem kiemelt játékos az Indian Wells-i negyeddöntőben. Kérdés, hogy a japán Yoshihito Nishioka vagy a szerb Miomir Kecmanovic?

Már a torna elején elbúcsúztunk a kiemeltek közel felétől, a tortára a cseresznye azonban a tegnapi játéknapon került fel, amikor is Novak Djokovics, Marin Cilic, Kei Nisikori és Daniil Medvedev is csomagolhatott. Egy ilyen őrült csillaghullás után már fogadni is alig mer az ember, de természetesen nem hátrálunk meg és a nyolcaddöntős küzdelmek során is felvesszük a harcot a bukmékerekkel. Talán az összes közül az éppen leginkább érdektelen meccset néztük ki, melyen a nem kiemelt Yohihito Nishioka és a szerencsés vesztes Miomir Kecmanovic néz farkasszemet egymással. 

Fogadás a győztesre    
Yohihito Nishioka Miomir Kecmanovic
1.53 2.30

Hatalmas fegyvertény, hogy ilyen messzire jutottak és valamelyikük ott lesz a negyeddöntőben. Ha a papírforma érvényesül, akkor a japánnal találkozunk majd a későbbiekben, hiszen 1.53-as favoritként várja az összecsapást. Sokat esett a szorzója, ugyanis 1.70 felett nyitott. 

Nishioka élete teniszét játssza Indian Wellsben. - Fotó: ATP

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Nem annyira meglepő, hogy a fogadók Nishiokát favorizálják, a 23 éves japán ugyanis nagyon érzi a játékot Indian Wellsben és két impozáns győzelmen van túl. A második körben Roberto Bautista-Agut személyében egy kiemeltet búcsúztatott, majd a 32 között Felix Auger Aliassime ellen egy brutálisan nagy csata végén kerekedett felül. 

Sejtettük, hogy a fiatal kanadainak meggyűlik majd a baja Nishiokával, de úgy kalkuláltunk, hogy a végén Auger Aliassime lesz a nyerő

Most is egy hasonló   -ös kombinált fogadással próbálkozunk majd. 

Kecmanovicban ugyanis megvan a potenciál, hogy szorossá tegye ezt a mérkőzést. Ugyan semmi jel nem utalt arra, hogy ilyen menetelést látunk tőle, azonban eddig tökéletesen sikerült meglovagolnia azt, hogy szerencsés vesztesként semmi vesztenivalója nincs és teljesen felszabadultan játszhat. 

Róla azért tudni kell, hogy Amerika közel áll a szívéhez. Floridában él és ott néhány éve meg is nyerte az Orange Ball-t, méghozzá egy bizonyos Stefanos Tsitsipast legyőzve. A juniorok között US Open-döntőt is játszott, szóval félig-meddig hazai pályán szerepel az USA-ban. 

Nehéz lesz megtörnie az alapvonalról rettentően stabil japánt, azonban fogadóként mindkét oldalon ott lesz a sansz a brékekre, így bőven benne van egy fordulatos meccs. Illetve ne feledkezzünk el a tét nagyságáról sem, ami szintén egy szorosabb meccset vetít előre. 

Yoshihito Nishioka-Miomir Kecmanovic
hatharom.com
Mérkőzés eredménye és összesített játékok: Nishioka & 21.5 felett
2.75 @    
Fogadási határidő: 19:00
bet365
megosztom