Sportfogadás

Így könnyíti meg az életed a Bet365 - mutatjuk a trükköt!

megosztom

Régen várt új funkcióval bővült a Bet365 kezelői felülete. Egy kis trükkel megkönnyíthetjük életünket.

Mindenkivel előfordul, hogy a     bőséges keresési kínálatában nem találja meg azt, amit éppen keres. A több ezer esemény tengerében nem mindig könnyű eligazodni, különösen akkor, ha mondjuk olyan meccsre szeretnél fogadni, aminél még az országban sem vagy biztos. Most a Bet365 keresősávval oldotta meg ezt a problémát.

A trükk viszont az, hogy angol nyelven kell használni az oldalt, amelyet a jobb felső sarokban lévő menüsorban lehet könnyedén, két kattintással beállítani.

Ezt követően a bal felső sarokban már elérhetővé is válik a keresősáv, ahová csapattól országon át bármit be lehet írni. Ha például azt írjuk be, hogy "Hungary", akkor nem csak a közelgő Szlovákia-Magyarország meccs szorzóit kapjuk meg rögtön, hanem a Magyar Kupa, az NB I szorzóit, valamit a longtermek közül a magyar válogatott Eb-, vb-sikerét is.

Kiemelten érdemes tehát a keresősávot használni, különösen mondjuk a kisebb bajnokságok esetében. Problémákat okozhat ugyanis, ha közép-amerikai vagy brazíliai bajnokságok tengerében kell vadásznunk, ráadásul az egész világon az angol a fogadás nyelve, így nem árt, ha csiszoljuk kicsit a nyelvtudásunkat is.

És ha még nem említettük volna, az olvasóink által legnépszerűbbnek választott fogadóiroda rengeteg bónusszal, akcióval és ajánlattal szolgál minden héten a fogadóknak, amelyek segítségével kockázatmentesen fogadhatunk ingyen vagy éppen megduplázhatjuk első befizetésünk összegét.

bet365 
megosztom