Bajnokok Ligája

Ezt várjuk mi - tippek a Bayern-Liverpool Bajnokok Ligája-meccsre

megosztom

Talán az egyik legnehezebben olvasható meccset rendezik szerdán Münchenben, mi azért próbáltuk kihámozni a tutit.

mr.blonde

Az első meccsen egy kevésbé várható eredmény született, azonban én szinte biztosra veszem, hogy egyik védelem sem tudja 180 perc alatt lenullázni a másikat. Annak ellenére gondolom így, hogy 0-0-s első meccs miatt talán még nagyobb hangsúlyt kell fektetnie a csapatoknak a taktikai utasítások betartására, hiszen egy kapott gól mindkét oldalon végzetes lehet.

Ilyen esetekben azonban sokszor egy egyéni hiba megkavarhatja az előzetes terveket, a hátrányba kerülő csapatnak pedig onnantól nem nagyon lesz mire tartalékolnia.

Az odds nem túl magas, de szerintem jó esély van egy gólváltásra, így a mindkét csapat szerez gólt opció a meccs előtt játszható kategóriának tűnik.

 

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @1.61  

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

varin

Teljesen más a leányzó fekvése, mint néhány héttel ezelőtt, a Bayern München szárnyal, a Liverpool pedig maximum repülget. Persze nem a Mersey-parti derbin és az Old Traffordon szerzett egy pont a legnagyobb probléma, sokkal inkább a Leicester és a WHU elleni pontvesztések fájhatnak, illetve a Bayern ellen sem sikerült előnyt kovácsolniuk hazai pályán. Persze a három héttel ezelőtti meccsen nem is nagyon volt célja egyik csapatnak sem a gólszerzés, így a liverpooli 0-0 egy elfogadható eredmény volt mindkét fél részére.

A visszavágón már óvatosabban bánnak a szorzókkal, az over 1.72-t fizet, amiért én nem fogadnék a gólokra. Szerintem lényegesen durvább mérkőzés lesz, mint az első felvonás volt, amikor is csupán 23 szabálytalanság és 2 sárga lap volt. Most az eltiltástól a két csapatból kizárólag Robertsonnak kell tartania, ha viszont a lapos piacon nézek körbe, inkább a Bayern München bekkjére, Rafinhára gondolok.

Kimmich eltiltása okán Rafinha lesz a kezdő bekk, akinek a feladata a mindig agilis és kemény Mané megállítása lesz. 33 évesen Rafinha már nem tartozik a legmozgékonyabb hátvédek közé, ahogyan nem az ő nevét találjuk meg a sallangmentes jelző alatt sem az értelmező kéziszótárban. Egyelőre nincs jobb ötletem, mint a brazilt sárgáztatni, ami 3.25-ért korrekt opció lehet, hogy aktiváljuk az élő fogadást.

 

Tipp: Rafinha lapot kap @3.25    

 

Vajon Lewandowski vagy Szalah fog villanni szerdán? fotó: Twitter

gb1

Figyelembe véve, hogy a Liverpool az utóbbi öt idegenbeli BL-meccsét elbukta, köztük az idei három csoport összecsapást is, könnyű lenne rámondani, hogy a Bayern is megcsinálja őket az Allianzban. Abban az Allianzban, ahol az utóbbi 26 BL-párharcukból 22-őt behúztak és csak a későbbi győztes Real Madrid verte őket két alkalommal, ők is nem kis szerencsével. Főleg, hogy a gólos döntetlen is elég nekik. Mégsem érzem ilyen egyértelműnek a képletet.

Olyan 'apróságok' is boríthatják ugyanis a találkozót, hogy az elit sorozatban már többször komoly bakikat bemutató Rafinha kezd Kimmich helyén, ebből pedig Mané simán profitálhat. Mindenesetre hihetetlen nagy taktikai csatára számítok és bár egy fokkal én is a Bayern érzem esélyesebbnek a továbbjutásra, de inkább a 'mindkét csapat lő gólt' opciónak szavazok bizalmat, hiszen az első találat által hozott fordulat rendkívül felpörgetheti az eseményeket - utána már nem lesz óvatoskodás.

 

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @1.61    

bet365

Tomihmv

Az első meccs ugyan gól nélküli remivel végződött, de egyszerűen a visszavágón nem tudom elképzelni, hogy ne szülessen gól.

Ennek mentén haladva pedig érdemes lehet véleményem szerint sok találatra fogadni, mivel egy gól magával hozhatja a többit. Ugyanis, ha születik gól a meccsen, onnantól kezdve a Bayern München csak és kizárólag győzelme esetén jut tovább. Persze a Liverpool sem döntetlenre játszik majd, egyébként a hétvégén ismét bebizonyosodott, hogy a Vörösök csak akkor képesek jó eredményt elérni, ha nem lacafacáznak, avagy a tőlük megszokott és elvárt támadófocit alkalmazzák.

Ezek után pedig a legalább három gólban látok értéket, amelyre kifejezetten jó oddson fogadhatunk.

Tipp: Több, mint 2,5 gól  @ 1.77  


Ti mire fogadnátok a Bayern-Liverpool meccsen?

 

[2947311] 2019-03-13 21:00:00 Bayern München - Liverpoolx;
megosztom