Bajnokok Ligája

Duplázós tutik? - ezt várjátok Ti a keddi BL-párharcokon

megosztom

Papíron eldőlt meccseket rendeznek kedden, de vajon ezúttal is lesz meglepetés? Szerintetek...

Tehát szerintetek a Juventus akár véghez viheti a szenzációs visszakapaszkodást, na de ne rohanjunk ennyire előre. Ahogyan azt megszokhattátok, a BL-meccseken nem csak a mi, de a Ti álláspontotokat is publikáljuk és ezúttal is ezt tesszük. Van miből csemegézni, hiszen részben a Tippkirálynak is köszönhetően már több, mint 150 tipp érkezett be a meccsekre, lássuk hát mi lehet ma a befutó.

fotó: UEFA Twitter


Juventus - Atlético Madrid
 

Kimenetel szempontjából hatalmas fölényben pakolják olvasóink a Juventust, ami valószínűleg globális trend is egyben, hiszen szépen lassan csúszik lefele a Zebrák oddsa. A Hathármas közösség majdnem 90 százaléka tehát az @1.70 körül fizető hazait sikert várja és csak 6-6% pakolja a 'D'-t és a 'V'-t. Szemben úszik az árral 'szegyulaaa007', aki az alábbi röpke mondattal támasztotta alá az Atético-tippjét. "Egy gólra képes az ATM és amíg nem kap gólt, addig nem is akar rúgni."

A párharc első felén 2-0-s madridi siker született, tehát a torinóiak hatalmas bajba kerülhetnek, ha a Simeone-brigád betalál kedden este. Márpedig olvasóink magabiztosan durrogtatják a 'mindkét csapat lő gólt' opciót, amelyre elég busás, @2.15 körüli szorzót fizet a    .

Ami nem nagy meglepetés, az a gólszerzői fogadás - 

több voks is érkezett be arra, hogy Cristioano Ronaldo bármelyik gólt szerzi (@2.17   ), de Dybalában is érzik páran az erőt erre (@2.95  )

Ami ezúttal nagyon megosztó lett, az a mérkőzés gólszáma, erre az opcióra mindenféle tipp érkezett. Te az overt vagy az undert favorizálod?

[2947305] 2019-03-12 21:00:00 Juventus - Atlético Madridx;


Manchester City - Schalke
 

A City majdnem kisebb blamába keveredett Gelsenkirchenben, de végül sikerült a javára fordítania az odavágót. A három idegenben lőtt gól mellett sok aggódni valója nincs is Guardioláéknak és olvasóink 71 százaléka alapján könnyed kettős győzelemmel masíroznak majd a legjobb nyolc közé. 'tmarci992' ezzel az indoklással támasztotta alá 'H' tippjét: "A Schalke most éppen lejtmenetben van a hullámvasúton ez látszik a hazai bajnokságban is... A Manchester City az első meccsen való fiaskó után otthon komolyan fogja venni a mérkőzést és egy gól gazdag mecsel fogja megörvendeztetni a kilátogató nézőket." - írta olvasónk.

Azért akadnak páran, akik a reminek szavaznak bizalmat és bátorságuk adott esetben szép kis summát hozhat, hiszen a döntetlenre @9.00-es oddson lehet fogadni a   -nél. 

A végeredményre érkezett voksok is a sima City győzelmet vetítik előre - érkezett tipp a @7-es oddson pakolható 2-0-ra és az érdekes módon kicsit kevesebbet érő 3-0-ra is (@6.75). Gólszám tekintetében ezen a párharcon is majdnem mindenki BTTS-t vár - 83-17% a @2.13-at fizető igen javára.

A sokak által kedvelt ázsiai hendikep opciókat is bombázzák olvasóink. Biztonsági játéknak tekinthető a Schalke +4, ami @1.18-at fizet és a Manchester City -1 is, ellenben kicsit merészebb a Schalke +2.25, ezzel azonban duplázni tudunk.

 

Szerintetek mire érdemes ma fogadni?

 

[2947304] 2019-03-12 21:00:00 Manchester City - Schalke 04x;

 

megosztom