Bajnokok Ligája

Így lehet 15 ezerből 45 ezres fogadótőkéd a Bayern-Liverpool meccs segítségével! !

megosztom

Hatalmas meccsre van kilátás a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján, a Bayern München és a Liverpool 0-0-ról folytatja a párharcot. A bet365 bónuszait felhasználva duplán izgalmassá teheted a szerda estédet. Mutatunk egy megoldást!

Ha szereted a focit és szeretsz fogadni is, akkor mutatunk egy jó megoldást, hogyan juss hozzá egy remek kis sportfogadótőkéhez! Nem kell mást tenned, mint bizalmat szavaznod a Bet365-nek, készíteni egy regisztrációt és felmarkolni a bónuszokat! Lássuk a részleteket!


  • Kezdő befizetési bónusz

Nem véletlenül választották meg 2018-ban a nemzetközi mezőny legjobb irodájának a Bet365-öt, amely a legszélesebb kínálat mellett például a kiváló bónuszai miatt emelkedik ki a többi terem közül.

A    minden újonnan regisztrált játékosának 100 százalékos első befizetési bónuszt kínál, ami annyit tesz, hogy a befizetésed összegét ingyen megduplázhatod. A részvételi feltételek érvényesek.

 

  • Hogyan tudok befizetni?

Ha röviden szeretnénk válaszolni, akkor azt mondhatjuk, hogy bárhogyan.

A Bet365 bankkártyáról, Paysafecardról  és online pénztárcákról (Skrill, Neteller) is díjmentesen, ingyenes befizetési lehetőségeket biztosít a játékosoknak. A beutalt pénzed azonnal megjelenik a számládon, átfutási idő nincsen.

 

  • Ingyenes fogadások és további bónuszok?

Ha regisztráltál a bet365-höz, akkor a kezdőbónusz mellett számíthatsz még számos kiváló akcióra. Például az aktív játékosok folyamatosan részesülnek hűségbónuszban, ami 1500 - 4500 forint közötti összegről szól. Ezt az összeget arra használod fel, amire csak szeretnéd.

A hűségbónuszok mellett időszakos promóciókban is részt vehetsz.

Hogy ez mit jelent?

Például a szerdai Bayern München - Liverpool találkozóra a már regisztrált játékosok 1500 HUF, 3000 HUF, 7500 HUF vagy 15 000 HUF értékű ÉLŐ INGYEN FOGADÁST kapnak ajándékba.

Igen, ajándékba, ugyanis ahhoz, hogy ezeket az összegeket megjátszhasd nem kell mást tenned, még a mérkőzés előtt  fogadnod egy általad szimpatikus opcióra, majd amikor elkezdődik a találkozó jogosulttá válsz az ingyenes fogadásra is mellé, amelyet a mérkőzés közben tudsz felhasználni az élő piacokon.

 


Na, de hogy lesz triplázás az egyenlegemen?

A liverpooli odavágón nagy meglepetésre nem született egyetlen gól sem, így a visszavágó igazi parázs mérkőzést vetít előre. Egy Liverpool-gól nagyon sokat érhet, így bajorok nem állhatnak be védekezni vagy taktikázni, hiszen akár egy utolsó perces gól is a kiesésüket jelentené.

Éppen ezért mi egy elég komoly tempójú, látványos meccset várunk, ahol a gólok sem maradhatnak el. Íme egy tetszetős tipp, amivel jó eséllyel megduplázhatod a bónuszodat!

Ez természetesen csak egy ajánló, Te magas is kiválaszthatod a "tutit".

Ha bejön a tipped, akkor a bónuszt máris megkétszerezted, ami hozzácsapódik az egyenlegedhez, így feltett pénzed pár óra elteltével megtriplázódhat és folytathatod belőle az építkezést!
 

 

Nyiss számlát a bet365-nél ma és igényeld a 100%-os kezdő bónuszt!
Részvételi feltételek érvényesek

 

 

 

Regisztrálj a bet365-re, markold fel a kezdőbónuszt és triplázd meg az egyenleged most! Részvételi feltételek érvényesek!

bet365
megosztom