Bajnokok Ligája

A héten újra BL, itt vannak az oddsok!

megosztom

Folytatódik a világ legrangosabb kupasorozata, kedden a Juventus és a Man. City, szerdán a Barcelona és a Liverpool meccsével. Lássuk az oddsokat!

A héten teljessé válik a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapatának a mezőnye, hiszen kedden és szerdán is rendeznek két-két nyolcaddöntős visszavágót.

Az első etapban a Juventus 0-2-s hátrányból próbálja meg a fordítást a három évvel ezelőtti döntős Atlético Madrid ellenében. Bár az oddsok alapján a győzelemre jó esélye van a Zebráknak, a továbbjutást illetően azért már sokkal meredekebb a helyzet, hiszen jelenleg 4.33-as szorzót kínálnak erre az opcióra a bet365-nél.

A Manchester City - Schalke találkozó papíron csak formalitás, hiszen az angolok az odavágót 10 emberrel is meg tudták fordítani, a 3-2-es győzelem pedig több, mint kedvező helyzetet teremtett a számukra. Guardiola együttesének győzelme mindössze 1.16-ot fizet, vagyis ez tűnik a heti BL-meccsek egyetlen igazi tutijának.

 

Fogadj a meccs előtt a Bayern München - Liverpoolra és markold fel a bet365 bónuszát!

 

Szerdán két olyan párosítás folytatódik, ahol az odavágó egyaránt 0-0-val végződött. Ennél veszélyesebb eredmény kevés van a hazai csapatok számára, hiszen egy vendég gólra minimum kettőt kell válaszolni a továbbjutáshoz.

A Barcelona - Lyon ütközet igen érdekes 90 percet hozhat, hiszen a francia gárda Európa egyik legszebb támadófociját játssza, így ha a visszatérő Fekir mondjuk bevenné a Nou Campot, akkor Messiéknek igencsak iparkodniuk kéne. A papírforma persze sima Barca-sikert ígér, a katalánok győzelme 1.25-ös átlagszorzón pakolható, míg az Olimpique meglepetésgyőzelme 12-szeres szorzóval kecsegtet.

Végül, de nem utolsó sorban következzen a hét slágermérkőzése, a Bayern München - Liverpool. Háromesélyben ezen a meccsen a bukiknál a bajorok a favoritok, a továbbjutásra viszont egy hajszállal az angolokat látják esélyesebbnek.

Nehéz elképzelni, hogy a bajor védelem ezen a meccsen is lenullázza a Liverpoolt, így könnyen kisülhet ebből a mérkőzésből egy őrült adok-kapok is.

Ti milyen tippekkel próbálkoztok ezen a héten a BL-ben?

 

bet365

 

megosztom