Tenisz

3.25-ös szorzójú tippünk van a kanadai csodafiú meccsére

  • Cesc18
megosztom

Újabb mérkőzést nyerhet Indian Wellsben a 18 éves Felix Auger Aliassime, könnyű dolga viszont aligha lesz Yoshihito Nishioka ellen.

A hétvégén minden kiemelt játékos bemutatkozott Indian Wellsben és kialakult a legjobb 32 mezőnye. A kiemeltek 47%-a búcsúzott, az első 10-ből viszont csak Stefanos Tsitsipas nem élte túl az első meccsét. A görög fiú vesztét a hozzá hasonlóan szupertehetségnek tartott Felix Auger Aliassime okozta. 

Felix Auger Aliassime első top 10-es győzelmét jegyezte Stefanos Tsitsipas ellen. - Fotó: ATP

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

A kanadai srác tavaly kezdte el ATP-szinten bontogatni a szárnyait, ám rutin hiányában csak egy-egy szett vagy egy-egy meccs erejéig tudta a legjobb teniszét pályára tenni. Idén viszont már sokkal stabilabb teljesítményt nyújt, ennek eredménye pedig, hogy néhány hete Rio de Janeiróban pályafutása első ATP-döntőjét játszhatta. Rögtön utána Sao Paulóban is nagyszerű meccseket játszott, így komoly önbizalomfröccsel és immáron top 60-as játékosként érkezett Indian Wellsbe. 

A jó forma és nagy önbizalom ellenére meglepetés, hogy mind Tsitsipast, mind pedig Cameron Norrie-t sima két szettben ki tudta csapni. Azért is nagy fegyvertény, mert egyrészről mindkét meccsén underdognak tartották a bukmékerek, másrészről mindkét ellenfele kiválóan hangolt a tornára, tehát nem lehet azt mondani, hogy formán kívül lettek volna. 

Nem tudtam mire számítsak, nem vártam győzelmet. De hittem magamban és akárcsak az első körben, jól építettem fel a játékom. 

- mondta a kanadai Tsitsipas legyőzését követően. 

Auger Aliassime-nek egyébként ez volt az első olyan győzelme, amit top 10-es játékos ellen aratott. 

Fogadás a győztesre    
Felix Auger Aliassime Yoshihito Nishioka
1.61 2.30

A folytatásban Yoshihito Nishioka vár a kanadaira, aki Roberto Bautista Agut ellen tudta borítani a papírformát. Nagy skalp a japánnak, de azért tegyük hozzá, hogy a spanyolnak a csodás január után februárban már messze nem ment olyan jól a játék, így Indian Wellsben sem lehetett tőle nagy dobásra számítani. 

Ez persze semmit nem von le Nishioka érdemeiből, aki remekül mozog ezen a lassabb kemény pályán. Már tavaly és tavalyelőtt is jól ment neki a kaliforniai Mastersen, szóval tipikuson egy olyan sötét ló, akire oda kell figyelni. 

Auger Aliassime ellen viszont nem lesz egyszerű dolga tartani magát, ugyanis a kanadai nem csak játékban, de mentálisan is topteljesítményt nyújt.

Az első két meccsén adogatóként az összes bréklabdát hárítani tudta (9/9), fogadóként pedig egyet sem herdált el (6/6). 

Benne van, hogy Nishioka ellen egy szorosabb meccset játszik, mert a japán jó fogadó és Auger Aliassime-nek sem lesz könnyű fenntartani az eddigi szintet, viszont akkora önbizalommal játszik, hogy egyértelműen favoritnak tartjuk az ázsiai ellen. 

Így tehát egy kombinált fogadással próbálkozunk. 

Felix Auger Aliassime-Yoshihito Nishioka
hatharom.com
Mérkőzés eredménye és összesített játékok: Felix Auger Aliassime & 22.5 felett
3.25 @    
Fogadási határidő: 23:30
bet365
megosztom