Premier League

Nem agyaljuk túl a Liverpool és a Chelsea meccsét - tippek a PL-re

megosztom

Vasárnap délután a Liverpool a Burnley-t, a Chelsea a Wolverhampton együttesét fogadja.

Komoly bajba kerülhet a Liverpool, ha ezt a meccsét sem nyeri meg. - Fotó: Twitter

Liverpool-Burnley
Tipp: Liverpool
Odds: 1.16 @ bet365

Kloppék ugyan kilenc tétmeccs óta veretlenek, ám a sorozatos döntetleneknek köszönhetően elbukták pontelőnyüket a Premier League-ben. A hétvégét már úgy várják, hogy a Manchester City van nyeregben, vagyis kötelező győzelem előtt állnak.

A Liverpoolnak ugyanakkor szerintünk összejön a javítás, hiszen hazai pályán nem lehet panasz a csapatra, idén mindössze a Liecester és a City elleni döntetleneket leszámítva valamennyi meccsüket behúzták, komoly hiányzója pedig nem lesz a csapatnak.

A Burnley két vereséget követően érkezik az Anfield Roadra, házon kívül a nagyok ellen nem sok babér termett számára, mindemellett ősszel 3-1-re kapott ki hazai pályán az LFC-től.

Noha jövő héten fontos BL-meccset játszik a Liverpool, azonban, ha azelőtt ezt az ütközetet sem nyeri meg, akkor igen komoly bajba kerülhet a bajnoki címet illetően. A Bayern elleni összecsapás közelsége miatt nem cifrázzuk túl, így csak simán, háromesélyben nyeretjük a Vörösöket, aminek igazán illene bejönnie.

[2782250] 2019-03-10 13:00:00 Liverpool - Burnleyx;
bet365

Chelsea-Wolverhampton
Tipp: Chelsea
Odds:  1.53 @ bet365

Egyre jobb formába lendül a Chelsea, hiszen a Ligakupa döntő elvesztése után zsinórban háromszor nyert, és szerintünk ez a szám vasárnap délután négyre hízik.

A Kékek a Tottenham, Fulham, Dinamo Kijev triót intézték el az elmúlt napokban, az ukránok ellen 3-0-ra nyertek csütörtökön, vagyis nem igazán kell aggódniuk a jövő heti visszavágót illetően. Emiatt Sarri a legjobbjaival állhat ki vasárnap, de egyébként is minden kulcsjátékosa bevethető lesz, sőt hétközben Hazard, Higuaín egy percet sem játszott, míg Kanté mindössze 28 minutumot töltött a pályán a Kijev ellen.

A Wolverhampton egy kisebb gödörbe került az elmúlt hetekben, igaz, a zsinórban három nyeretlen meccsét követően egy hete 2-0-ra tudott nyerni a kieső pozícióban tanyázó Cardiff ellen hazai pályán. 

Noha a Wolves házon kívül megizzasztotta a nagyok többségét, és ősszel legyőzte otthon a Chelsea-t, ezúttal nem várunk csodát tőle. Sőt, mi a minőségibb játékerőt képviselő, hazai pályán játszó, jobb formában lévő, kipihent kulcsjátékosaival felálló londoniakra fogadunk.

[2782246] 2019-03-10 15:05:00 Chelsea - Wolverhampton Wanderersx;
hatharom.com
Liverpool-Burnley Liverpool
Chelsea-Wolverhampton Chelsea
1.78 @ bet365
Fogadási határidő: vasárnap, 15:00

megosztom