Olasz foci

Mennyit tesz közé a Milan? - bombázzuk a gólokat!

  • varin
megosztom

Nem csak kedvenc ellenfele a Milannak a Chievo, de most még a formák is a vendégek mellett szólnak.

Fotó: Archív

Ha van kedvenc ellenfele a Milannak, az bizony az elmúlt években a Chievo volt. A Repülő Szamarak három 0-0-t leszámítva nem tudtak borsot törni a Rossoneri orra alá, az utolsó veronai siker 2005-ből datálódik, azóta egészen hihetetlen, 22-3-0-s a mérleg. Az utolsó öt alkalommal a Milan mindig szerzett legalább három gólt, igaz, mindig kaptak is legalább egyet.

1x2     
Chievo Döntetlen Milan
6.00 4.00 1.55

Ha ez még nem lenne elég, említsük meg a két gárda brutális formabeli különbségét. A biztos kiesőnek tekinthető első és ezidáig egyetlen győzelmét december végén könyvelhette el, azóta két pontot szereztek csupán, gólt viszont átlagban 2,3-at kaptak. A Serie A élcsapatai rendre szétverték a Repülő Szamarakat, a Juve 3, a Fiorentina 4, a Roma pedig szintén 3 góllal terhelte meg a sárga-kékek hálóját. A kiscsapatnál már tényleg nem bízhatnak semmiben, a 13 pontos lemaradásuk önmagában is borzalmas, hát még a teljesítményük. Öröm az ürömben, hogy felszabadultan, tét nélkül játszhatnak, mert vesztenivalójuk semmi.

A Chievo az elmúlt 405 percben egyetlen gólt sem szerzett.

Ezzel szemben Milánóban fényesen süt a nap, a Milan a kupában és a bajnokságban is gyönyörűen hozza a mérkőzéseit. A közelgő városi derbi előtt ez kötelező győzelem Gattuso fiainak, különösen azért, mert az Inter botlásával nemigen számolhatnak a SPAL ellen.

[2847755] 2019-03-09 20:30:00 ChievoVerona - AC Milanx

Az iparvárosi csapatnál egyre több a sérülésből visszatérő játékos, Caldara is szerepet kapott már az utánpótlásban, így Bonaventura mellet most csak Ricardo Rodríguez lehet maródi a vendégeknél. A Chievónál leginkább az eltiltott Nicola Rigoni hiányozhat majd.

Az előzetes kezdők szerint Piatek kezd majd a csatársorban és nem is kell különösebben pihentetni senkit sem, hiszen 8 nap múlva következik csak az Inter elleni csúcsmeccs. Papírforma szerint ez egy habkönnyű meccs lesz a Milannak, és igaz, hogy rendre ezeket a legnehezebb megnyerni, a mostani csapat duzzad az önbizalomtól és óriási meglepetés lenne, ha mondjuk 14 év után most törné meg a Chievo a nyeretlenségi szériáját.

hatharom.com
Bet Builder: Milan 2 gól felett + Piatek gólt szerez*
bet365 @4.00
Ha mégis Cutrone kezd, nem Piatek, akkor őt tegyük a gólok mellé.
[2847755] 2019-03-09 20:30:00 ChievoVerona - AC Milanx;
megosztom