NB I

Korábbi mumusa ellen nyerhet a Vidi

megosztom

Az NB I címvédője szombaton a Paks otthonában vizitál.

A fehérváriak ezúttal Pakson nyerhetnek. - Fotó: molvidi.hu

Folytatódik a versenyfutás a bajnoki címért, az élen állók közül a Vidi lép először pályára a hétvégén, a fehérvári csapat pedig Paksra látogat. Noha a tolnaiak sokáig a mumusai voltak a címvédőnek, legutóbb a Vidi nyerni tudott Pakson, és a felek formái alapján ezúttal is a vendégeknek áll a zászló.

1x2     
Paks Döntetlen Vidi
4.50 3.30 1.85

A Paks ugyanis hiába kezdte pazarul a tavaszt, legutóbbi két mérkőzésére kipukkadt. A csapatnak borítékolható, hogy az elmúlt heti, Puskás Akadémia elleni kupavisszavágó tett be, hiszen hiába várta előnyből azt, mégis 3-1-re kapott ki hazai pályán és elbúcsúzott a sorozattól  (a mindent eldöntő találatot a PFLA a 82. percben büntetőből vitte be). Aztán a hétvégi NB I-es találkozója sem sikerült fényesebbre, 2-0-ra kapott ki Mezőkövesden úgy, hogy a 93. percben Simon András a kiállítás sorsára jutott, így ő biztosan nem lép pályára a Vidi ellen.

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Ami a vendégeket illeti, a fehérváriak ellentétes utat jártak be, hiszen a gyenge rajtot követőn immáron zsinórban öt sikert számlálnak, és már csak hat pont a lemaradásuk az éllovas Ferencvárossal szemben. Ha tehát nyerni tudnak Pakson, akkor csak három pont lesz a különbség a felek közt, vagyis komoly terhet rak a fővárosiakra, akik az MTK ellen játszanak rangadót közvetlenül ezen mérkőzés után.

A formák mellett minőségbeli különbség is van a csapatok közt, és az is beszédes adat, hogy a Paksnak nem igazán megy hazai pályán (utolsó hét hazai tétmeccséből csak egyet nyert meg), míg a Vidi a legjobb idegenbeli mérleggel bír az NB I-ben.

Noha korábban Pakson nem ment a fehérváriaknak, novemberben 4-0-ra nyertek ott. Vélhetően ezúttal ekkora különbség nem lesz a felek között, de minden előjel arra mutat, hogy a piros-kékek zsinórban a hatodik tétmérkőzésüket is behúzzák.

  • Vidi @ 1.85    
[2808881] 2019-03-09 17:00:00 Paksi SE - MOL Vidi FCx;
megosztom