Női kézi BL

A Győrrel és a Fradival dupláznánk - tippek a női kézi BL-re

megosztom

A Győr Norvégiába látogat, míg a Ferencváros hazai pályán fogad szlovén ellenfelet az utolsó középdöntős csoportkörben.

Mindkét kirakatcsapatunk esélyesebb a bukik szerint. - Fotó: Facebook

Kristiansand-Győr
Tipp: Mindkét csapat szerez legalább 25 gólt
Odds: 1.30 @ bet365

A Győr az első, a Kristiansand a második helyen jutott tovább a csoportból, avagy a felek tét nélküli mérkőzésre készülnek. Mindez pedig kiváló alap lehet egy gólzáporos meccshez.

Az ETO idén ugyanis félre tette kemény védekezését, gyakorlatilag bárki ellen képes sok gólt kapni, az idei szezonban speciel mindössze kétszer zárt 20 kapott gól alatt. Ugyanakkor ennek köszönhetően jóval nagyobb energiát fordít a támadásra, ami meg is látszik a csapat teljesítményén, amire jó példa, hogy csak kétszer nem ért el 30 gólt.

A norvégok sem a lassú játékról híresek, minden meccsen odateszik magukat, főleg a BL-ben. A felek fordított felállásban egy hónapja 33-29-es meccset játszottak Győrben, amikor még volt tétje a találkozónak. Most ugye nincs különösebb, így ismét jó esély van egy olyan adok-kapok meccsre, ahol mindkét fél legalább 25-ször betalál.

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

FTC-Ljubljana
Tipp: Csapat a legtöbb pontos félidővel - FTC
Odds: 1.37 @ bet365

A Fradi meccsén picit más a helyzet, hiszen ugyan a Ljubljana kiesett már, viszont a magyar csapat, ha nyerni tud, akkor előz, avagy nem a negyedik, hanem a harmadik helyen lép tovább.

A formák alapján pedig reális esélye van az FTC-nek a magabiztos sikerre, hiszen a csapat parádés tavaszt produkál, ugyan január második napján kikapott Győrben, azóta viszont veretlen. A BL-ben az ETO-n kívül mindenkit megvert (a Győrrel kétszer is remizett, legutóbb épp múlt héten, idegenben), a bajnokságban és az MK-ban is menetel, vagyis tényleg nem lehet panasz a csapatra.

A Ljubljanára már annál inkább, mivel nagyon kétarcú együttes benyomását kelti. Hazai pályán például elkapta a CSM Bukarestet egy hete, viszont idegenben a pofozógép szerepét tölti be a BL-ben, például Kristiansandban nyolc, Győrben pedig 16 (!) találattal maradt alul.

Mindezek mellett érdemes figyelembe venni, hogy egy hónapja az FTC két góllal nyerni tudott Szlovéniában, és most a tét is jóval nagyobb számára, avagy nem lenne meglepetés, ha a zöld-fehérek hazai pályán képesek lennének legyőzni a szlovén gárdát. A cikkünk megírásakor a fogadási lehetőség még nincsenek kimaxolva az irodáknál, de a legtöbb pontos félidővel rendelkező csapatra kínált 1.37-es Fradi odds szerintünk játszható.

bet365
hatharom.com
Kristiansand-Győr Mindkét csapat legalább 25 gólt szerez
FTC-Ljubljana Legtöbb pontos félidő - FTC
1.84 @    
Fogadási határidő: szombat, 18:15

megosztom