Sportfogadás

Újabb hihetetlen kaszálás - 21-szeres oddsot fogott tippmesterünk

megosztom

Varin duplázott Itáliában, Di Francesco menesztésével brutális szorzót kapott el.

A Logibet vezető tippmestere, varin idén igen jó érzékkel nyúl bele a hatalmas szorzókba. Emlékezhetünk, hogy idén már sikerrel tippelte meg a Super Bowl MVP-jét 41-szeres oddsért, de ezen kívül is számtalan nagy fogása volt már. A legutóbbi Itáliából!

A hihetetlen fogás persze nem volt előzmény nélküli, hiszen december elején Filippo Inzaghit "rúgatta" ki profi tippmesterünk, igaz, az még csak 2.75-ös oddson zöldült. 

Eusebio di Francesco csütörtöki menesztése viszont nem kevesebb, mint 21-szeres pénzt hozott a fogadóknak.

Noha a cikk megírását követően a Roma ideig-óráig magár talált, a Farkasok előbb a Lazio ellen kaptak a Derby della Capitalén egy megalázó hármast, majd a Porto ellen is kiestek a Bajnokok Ligájából, végleg elásva ezzel saját szezonjukat. Di Francescót ezt követően küldték el közös megegyezéssel a fővárosi csapat kispadjáról.

Alig egy hónapot kellett tehát csak várni erre a 21-szeres oddsra, amelyről kizárólag varin tollából olvashattatok a Hathármon, sehol máshol.

Ha szeretnétek hasonló gigaszorzókat behúzni, mint a 41-szeres oddson zöldülő Edelman-tipp vagy ez, iratkozzatok fel a Logibeten varinra, hiszen az ő és az összes többi tippmester tippjét is mindössze havi 19.99€-ért kaphatjátok meg.

Varintól pedig várjuk a mesterhármast, hátha ismét kínál majd oddsot az     arra, hogy melyik itáliai mestert menesztik legközelebb!

Ha ki akarod venni a részed a pénzosztásból, csatlakozz!

megosztom