Kerékpár

Giggaoddsos fogadásunk van a hétvégére

  • Cesc18
megosztom

Az Unibeten nincs a favoritok között Wout van Aert, pedig a Strade Bianche egyik titkos esélyese.

Szombaton 13. ízben rendezik meg a Strade Bianche egynapos országúti kerékpárversenyt. Ez az egyik legfiatalabb verseny, de mégis az egyik legkedveltebb az elit mezőnyben. Jellegzetességét a toszkán szőlőbirtokok közt húzódó fehér kaviccsal felszórt útszakaszok adják. Ezen a terepen csak a legkeményebb fickók érhetnek révbe. 

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Nézzük is rögtön a favoritokat:

Julian Alaphilippe (4.00) - A 26 éves francia remek formában kezdte a 2019-es szezont. Szívós versenyző és a végén az egyik leggyorsabb lehet. Kérdés, hogy kibírja-e addig, ugyanis most debütál ezen a versenyen.

Zdnek Stybar (5.50) - Alaphilippe csapattársa, aki korábbi bajnoka és igazi specialistája a Strade Bianche-nak. Cyclo-crossos múltja miatt a kavicsos, poros, saras terepen borzasztó ügyes és a dimbes-dombos utak is kedveznek a stílusának. Néhány napja megnyerte a sztárokat felvonultató Omloopot, szóval a lehető legjobban sikerült a felkészülése. 

Greg Van Avermaet (6.50) - Az említett Omloopon éppen GVA-t előzte meg Stybar, nem jött össze tehát a belgának zsinórban a harmadik győzelme. A Strade Bianche-n kétszer is második volt, de hiába óriási klasszis, meglepő lenne, ha most tudna az élen végezni. 

Tim Wellens (10.00) - A 27 éves belga az Stybar és Van Avermaet mögött a harmadik volt az Omloopon. Nagyon erős versenyző, aki az utolsó kilométereken sem fél megindulni. Ismeri a terepet, két éve a dobogó harmadik fokára állhatott fel. 

Tiesj Benoot (17.00) - A tavalyi címvédő, viszont kérdés, hogy milyen állapotban van, ugyanis néhány napja bukott, megütötte a térdét és fel is kellett adnia a versenyt. Elmondása szerint készen áll, de egy bukás után ilyen erős mezőnyben nehéz lesz az élbolyban végeznie. 

Bárkire fogadunk az említett öt úriember közül, rossz befektetést nem kötünk, hiszen igazi klasszikus menők, akik imádják a minél keményebb körülményeket. 

De az igazi értéket Wout van Aert 26.00-os oddsában találhatjuk. 

A fiatal belga kerekes tavaly tavasszal sorra megkapta a lehetőséget az egynapos klasszikusokon és bizony nulla tapasztalattal is fel tudta venni a versenyt a legjobbakkal. Nem véletlenül, ugyanis Stybarhoz hasonlóan ő is Cyclo-cross világbajnoknak mondhatja magát, méghozzá zsinórban háromszor (2015, 2016, 2017). A klasszikusok közül éppen itt a Starde Bianche-n érte el a legjobb eredményét, miután Benoot és Bardet mögött a harmadik helyen gurult át a célvonalon. Idén már nagyobb figyelmet kap és szinte minden szakíró megemlíti az esélylatolgatásában. 

Bár bitang erős a mezőny, de Van Aert is egy kemény fickó, akiben megvan a potenciál, hogy ismét az élbolyban végezzen. Az biztos, hogy ő esőért fohászkodik majd, hiszen minél nehezebb körülmények között tekernek, az neki annál jobb. 

Ez a 26.00-os odds borzasztó magas, valahol a top 5 favorit mögött, 13.00-15.00 körüli oddsszal kellene szerepelnie. 

  • Wout van Aert nyer @ 26.00    
  • Wout van Aert top 3 @ 7.50    
  • Stybar top 3 @ 2.25    
unibet

 

megosztom