Olasz foci

Bevállalós duplázós tippünk van a Juve - Udinese találkozóra

  • ivan
megosztom

Az Udinese a biztos bennmaradásért harcol idén a Serie A-ban, így túl sok esélye papíron nem lesz a címvédő otthonában.

A zebramezesek péntek esti találkozója elé elöljáróban csak annyit mondanánk, hogy a tabellán a két gárda között nem kevesebb, mint 47 (!) pont különbség torlódott fel 26 forduló alatt. Ehhez mérten is szabták meg a fogadóirodák a háromesélyes szorzókat, a hazai siker 100 forintra harmincat fizet, míg a vendégek diadal már kétszemjegyű oddsot ígér.

1x2     
Juventus Döntetlen Udinese
1.30 5.25 11.00

Szokták mondani, ha a mindig érvényesülne a papírforma, akkor nem lenne szükség az ilyen mérkőzések lejátszására. Most is hasonlóak lehetnek az érzéseink, hiszen a Juve 26 forduló alatt még nem szenvedett vereséget, döntetlenből is mindössze három darabja van, múlt héten pedig első számú kihívóját verte meg bántóan simán - idegenben.

Ezzel együtt bezavarhat a képbe egy-két dolog. Az egyik, hogy jövő héten jön az Atlético Madrid elleni BL-visszavágó, ami az év meccsét jelenti Torinóban, hiszen a klub célja idén nem titkoltan a BL-trófea, márpedig a 0-2-s első meccs igen kényelmetlen helyzetbe sodorta a csapatot.

A bajnokságban 16 pont a Juve előnye, szóval az újabb aranyérem valójában már zsebben, így a pénteki meccs aligha nyom sokat a latba.

Ebből a szempontból még jól is jött Allegrinek, hogy Cancelo és Pjanic eltiltás miatt nem léphet pályára, viszont Cuadrado, Khedira és Douglas Costa még mindig maródi. A hírek szerint Cristiano Ronaldo és Chiellini is csak a kispadon kezdhet.

[2847759] 2019-03-08 20:30:00 Juventus - Udinesex

Az Udinese az elmúlt két fordulóban szerzett hat pontjának köszönhetően meglógott a kieső zónában tanyázó csapatoktól, de a veszély azért még nem múlt el. Az udinei csapatnak ezzel együtt nyilván nem a Juve stadionjában kell bezsebelni a három pontot, viszont éppen a javuló forma és a tét nélküliség eredményezte tehermentesség okozhat szép meglepetést is akár.

 

Mire érdemes fogadni?

A várakozásaink szerint a Juventus a tőle megszokott módon takaréklángon fogja lenyomni a mérkőzést, aztán, hogy ez eredmény szintjén mire lesz elég, azt egyelőre nehéz belőni.

A bukik +/- 1.5 gólon húzták meg az egál határokat a hendire, viszont a fentiek miatt nem vagyunk benne biztosak, hogy megéri most rizikózni a legalább kétgólos hazaival.

Viszont szintén a kétszeres szorzót fejeli meg a BTTS, aminek elsősorban a Udinese kevés lőtt gólja az okozója. Ugyanakkor mikor most egy picit dekoncentráltabb Juventusszal kalkulálunk, a felszabadultan játszható vendégek akár fel is törhetik a retesz.

Semmiképpen nem neveznék nagyon erős tippnek, de egy kisebb téttel megérhet egy próbát.
 

  • Mindkét csapat szerez gólt@2.10    

 

Ti mit gondoltok a tippről?

 

[2847759] 2019-03-08 20:30:00 Juventus - Udinesex;
megosztom