Európa Liga

Ilyen szorzón kötelező behúzni a Frankfurtot?

  • gb1
megosztom

Az Eintracht-Inter első blikkre elég kiegyensúlyozott párharcnak tűnik, de az első legen inkább a 'H'-t favorizáljuk.

A Barca és Real által kiszemelt Jovic biztosan játszhat, Icardi azonban ezúttal kimarad.

Varázslatos estére van kilátás a Commerzban Arenában, ahol 18:55-től a hazai publikum által feltüzelt Frankfurt az Intert fogadja. A 12. emberként funkcionáló közönség a legutóbbi EL-meccsen is óriási lökést adott a Sasoknak, akik akkor 4-1-el gázoltak át a BL-ben is rutinosnak számító Sahtar Donyecken.

1x2     
Eintracht Frankfurt Döntetlen Inter Milan
2.30 3.40 3.00

A Frankfurt hihetetlen szériát produkál az idei Európa Liga kiírásban. Első német csapatként az összes csoportmeccsét győzelemmel hozta le a gárda és összességében kilenc EL-párharc óta veretlen. Ami szintén parádés, hogy az utóbbi 11 találkozójukon minden alkalommal minimum két találatig jutottak a Sasok, akik a Bundesligában is szép ütemben termelik a pontokat.

Az Eintracht az idei EL-kiírás leggólerősebb csapata - Adi Hütter fiai eddig 23-at termeltek, Luka Jovic ebből hatot vállalt.

A hazaiaknál kisebb érvágás lehet, hogy a horvátok ásza, Ante Rebic kisebb sérülés miatt valószínűleg nem lehet a kezdőben. A támadót a hétvégi, Hoffenheim elleni 3-2-re megnyert bajnoki félidejében kényszerült lehozni Adi Hütter. Rajta kívül Lucas Toró biztosan nem játszhat, Gelson Fernandes pedig egyelőre kérdéses. Az Internél Vrsaljkóra és Keitára valamint a legnagyobb ászra, Icardira nem számíthat Luciano Spaletti.

Fogadás továbbjutóra    
Eintracht Frankfurt Inter Milan
2.37 1.53
Fogadási határidő: 18:55

A két csapat utoljára a 'Frankfurt Main Finance Cup' keretében nézett farkasszemet a 14/15-ös szezon nyitányaként - akkor a kvázi bemutatómeccsen az olasz 1-0-ra vezettek, de a hazaiak végül 3-1-re megnyerték a meccset.

A sorozat elődjét, azaz az UEFA-kupát mindketten behúzták - a Frankfurt 1980-ban örülhetett, míg az Inter a 90-es években három alkalommal is magasba emelhette a trófeát. A veterán Nerazuuurri fanoknak lehet kellemetlen emlékük is német ellenféllel kapcsolatban, hiszen 1997-ben a Schalke ellen tizenegyesekkel bukták el a második legrangosabb kiírás fináléját. Abban a csapatban olyan ászok szerepeltek, mint Zanetti, Djorkaeff vagy Zamorano, a hálót pedig Pagliuca védte.

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Míg a Frankfurt otthon könnyedén vette a Sahtar elleni akadály, az Inter megszenvedett idegenben a lényegesen könnyebnek számító Rapid Wiennel. Spaletti fiai otthon azért simázták a sógorokat és 5-0-s összesítéssel jutottak tovább, de az odavágón látszott, hogy sebezhetők Milánótól távol. Az is alátámasztja ezt, hogy az utóbbi 10 idegenbeli meccsükön egy elég soványka 3-3-4-es mérleg jött össze és csak a Serie A tabellájának hátsó felén tanyázó Empolit és Parmat verték a bécsi csapat mellett.

Összességében mindkét csapat viszonylag jó formában van, de az oddsok alapján a bukik bőven hagytak értéket a Commerzbank Arenában jellemzően brillírozó hazaiak győzelmében. Vaskos kétszeres oddsért érdemes lehet bepróbálni, de aki biztonságibb tippre pályázik annak jó ötlet lehet a fogadáskészítővel összerakni az 'X1 + 1 gól fölötti' opciót, amely jelenleg @1.80 körül fizet a   -nél. 

Szerintetek behúzza az odavágót a Frankfurt?

 

 

 

 

[2997304] 2019-03-07 18:55:00 Eintracht Frankfurt - Interx;
megosztom