Tippkirály

Dupla pontokat kaszálhatsz az Arsenal-Uniteden - ne hagyd ki a ziccert!

Elérkezett az idő a Tippkirály első joker-meccsére. Ha a PL-rangadóra helyesen tippelsz, kétszeresen kaszálhatsz!

Mint azt már bizonyára mindenki hallotta, március elsején a hatharom.com elindította az országos tippbajnokságának, azaz a Tippkirálynak a negyedik szériáját. A kiíráson nap, mint nap szépen gyarapodik a játékosszám, amely immár az 500-hoz közelít, de a kivárásra játszóknak is van még ideje, hiszen mindössze 30 tipp elég lehet a nyereményekre, sőt akár a 75.000 forintos Dorko-utalvánnyal és trófeával járó első helyhez is.

Ahogyan azt már az eddigi szériákban is megszokhattátok, ezúttal is lesznek úgynevezett duplázós meccsek a két hónapig (március 1. - április 29.) tartó megmérettetés során. Értelemszerűen ezeken 

a kiemelt mérkőzéseken a leadott nyertes tippek pontjai duplázódnak, ám vesztes tipp esetén csak szimplán vonódnak le!

 

A verseny állását itt találod!

Az első ilyen összecsapást a Premier League-ből választottuk, mégpedig a vasárnap 17:30-kor kezdődő Arsenal-Manchester Unitedet. A találkozó komoly izgalmakat ígér, hiszen a két csapatot mindössze egy egység választja el a tabellán és a BL-helyekért folytatott küzdelem hihetetlen szorosnak ígérkezik. A United ráadásul olyan lélekemelő sikerről érkezik, amit még a történelem során senkinek nem sikerült elérnie, mégpedig 2-0-s hazai vereség után álltak fel a PSG ellen. Nem beszélve arról, hogy Solskjaernek ez volt zsinórban a kilencedik vendég sikere az MU élén - vajon érkezik a tizedik? Hamarosan megtudjuk.

 

További jó játékot kívánunk mindenkinek!

 

 

 

 

[2782244] 2019-03-10 17:30:00 Arsenal - Manchester Unitedx;