Bajnokok Ligája

Gigaoddsokért vadászunk sárga laposokra

  • varin
megosztom

Négy tippünk is van minimum 4-szeres oddson.Reméljük, Cakir spori bevadul!

Korábban már írtunk bővebben a Porto-Roma találkozóról, amely mindennek tűnik, csak lefutott párharcnak nem. Az olaszok ugyan 2-1-es előnyből várják a második felvonást, de Portugáliában nem nehéz elbotlani. Papírforma szerint egy kőkemény 90 perc vár ránk.

Fotó: Kwetu Collections

Az első mérkőzés ugyan nem hozott túl nagy "szeletelést", de azt a meccset a holland Makkelie spori vezette, aki azért nem egy nagy lapgyáros. Portugáliában viszont Cakir mester veszi majd szájába a sípot, márpedig ismerve a török habitusát, bármi előfordulhat szerda este, még akkor egy 7-8 lapos találkozó is.

A fogadóirodák 5,5-re lőtték be a lapok határának számát, tehát számítanak arra, hogy faragni fogják egymást a srácok.

Érdemes tehát körülnézni a különböző kártyás piacokon, ha pedig így teszünk, ne a De Rossi féle 2.50-eket kutassuk, mert vannak sokkal jobb opciók is.

A hazaiaktól Felipe jó opció lehet 4-szeres oddsért egy sárgára. A középső bekk idén 40 meccsen 12 sárgánál jár, az eltiltástól nem kell tartania, így egy faultra számítunk tőle hazai pályán.

Tiquinho Soares nem számít egy nagy fafaragónak, szélső támadóként erre persze nincs is olyan sok lehetősége. 27 meccsen mégis kapott hat lapot, így a 6-szoros odds nem tűnik rossz befektetésnek.

Csatlakozz és játssz az értékes nyereményekért!

A vendégeknél is két játékosra voksolunk és bizony itt is egy támadó az egyik legértékesebb opció. Edin Dzeko az elmúlt hetekben inkább a durvaságaival vétette észre magát, mintsem teljesítményével. Az Olasz Kupán látott köpést követően öt bajnokin két sárgát is kapott, ráadásul támadó létére már hat lapnál tart a szezonban. Az odavágón három fault is történt a bosnyák részéről.

A középpályásról pedig Bryan Cristantét vadásztuk le szintén 5.50-ért, az Atalanta korábbi vkp-ja 32 meccsen hét lapot kapott, az utolsó hat meccsén négyszer is figyelmeztették, illetve a római 90 percen is volt két szabálytalansága.

Mindezek fényében úgy vélem, megéri mind a négy delikvenst sárgáztatni, ha legalább az egyik lapot kap, máris minimum pénzünknél vagyunk.

hatharom.com
Augusto Felipe lapot kap bet365 @4.00
Bryan Cristante lapot kap bet365 @5.50
Edin Dzeko lapot kap bet365 @5.50
Tiquinho Soares lapot kap bet365 @6.00
*: Figyeljünk arra, hogy a Bet365-ön nem kapjuk vissza a tétet, ha a játékosok nem kezdenek, viszont csereként beállnak. Így vagy várjuk meg a kezdőcsapatokat vagy pedig cashoutoljunk, ha egy választott nem kezdő.
bet365

 

[2947309] 2019-03-06 21:00:00 FC Porto - Romax;
megosztom