Darts

Brutális oddsot fizetnek a friss UK Open-győztes vb-címére

megosztom

A sportág új üdvöskéje, Nathan Aspinall ellenállhatatlanul játszott Mineheadben és a világbajnokságon sem írnánk le ennyire.

A 2019-es UK Opent nem kis meglepetésre a 27 éves Nathan Aspinnal nyerte. Győzelmével 100.000 fontot vághatott zsebre, pontosan annyit, amennyit a 2018-as PDC vb-elődöntőjéért zsebelt be. Külön kiemelendő, hogy a torna előtt a világranglistán 34. helyre sorolt játékos 2012 óta az első, aki major tornát nyer meg a top 32-n kívül. Ezt elég stílusosan tette, hiszen a döntő legben 170-ről szállt ki a 2018-as világbajnok Rob Cross ellen.

A játékos a mesébe illő diadal után extázisban, hitetlenkedve nyilatkozott. "Nagyon keményen dolgoztam ezért - hihetetlen érzés, hogy megnyertem. 

2014-ben nagypapámmal a nézők soraiban ültünk és mondtam neki, hogy vagyok olyan jó, mint akik játszanak, erre tessék, most itt állok a kezemben a trófeával.

- mondta Aspinall, akinek érthető módon világszerte egyre több rajongója van. A bukikat azonban egyelőre túlzottan nem hatotta meg a felívelő karrierje, hiszen az oddsok alapján még mindig piszkosul leírják a decemberben induló vb kapcsán. A favorit természetesen továbbra is Van Gerwen, mögötte Anderson és Michael Smith, míg Aspinall jóval hátrébb kullog és végső győzelmére jelen állás szerint @51-szeres szorzót fizetne a    .

bet365

 

megosztom