Bajnokok Ligája

Két spéci bet365-tipp a Dortmund-Spurs rangadóra

megosztom

Csapatlapokra és egy játékos-statisztikára irányuló bet365-tippeket szemeltünk ki az angol-német BL-rangadón.

Dortmund - Tottenham (0-3)

Az első mérkőzés ismeretében szinte lehetetlen helyzetből várhatja a visszavágót a Borussia Dortmund, amelynek minimum három gólt kell rúgnia a hosszabbításhoz, miközben egyet sem kaphat. A találkozóval részletesebben is foglalkozó beharangozó cikkünkben egy kombinált fogadást ajánlottunk a figyelmetekbe, mostani írásunkban pedig pár speciális bet365-tippet járunk körbe.

Az egyik ígéretesnek tűnő tippötlet a dortmundi lapok számára való fogadás. A német sztárcsapat nagyon kellemetlen helyzetből várhatja a visszavágót, de a hírek szerint a legjobbjaival áll majd fel, vagyis megpróbálja a fordítást.

Ehhez rendkívül felfokozott lelki és idegállapot szükségeltetik, ráadásul túl sok idő a taktikázásra sincsen, hiszen a három gól, az három gól.

  • Dortmund 1.5 lap felett@1.83    

A mérkőzést a holland Danny Makkelie vezeti majd, aki négy BL-meccset vezetett a szezonban, vagyis azért rutinból még nem áll túl jól, viszont ha kell, a keze sem remeg meg. A BL-ben meccsenkénti 4 büntetőlapos átlaggal bír, ennek megfelelően állították be a határokat a bet365-nél (+/- 3,5). Az elosztással kapcsolatban viszont mi fordítanánk, ugyanis a Tottenham lehet a nyugodtabb, azt pedig azért nem várjuk az angoloktól, hogy ekkora előny tudatában beparkolják majd a buszt a kapu elé.

A Dortmundnak sokkal több veszítenivalója van, így jöhetnek majd a taktikai faultok szép számmal, egy esetleg újabb magabiztos vendégvezetésnél pedig a fejek is elszállhatnak.

Sanchótól két lövési kísérlet nem lehetetlen / Fotó: bvbbuzz.de

Ki lehet a németek nyerőembere? -  tehetjük fel a kérdést, az angol Jadon Sancho pedig az egyik kandidált. Elég jó formába lendült a fiatal szélső, ez pedig az önbizalmára is hatással van. Hazai pályán nagyon megy mostanában Sanchónak, a bet365-nél pedig 1,5-ön állapították meg a kapura lövési kísérleteinek a számát. Fontos, hogy ennél az opciónál nem kell, hogy célt találjon, már önmagában a próbálkozások száma is beleszámít a tippbe.

 

  • Jadon Sancho lövései 1.5 felett@1.83    
[2947307] 2019-03-05 21:00:00 Borussia Dortmund - Tottenham Hotspurx;
megosztom