Sportfogadás

Jó hír a Logibet feliratkozóinak, immáron megvehetőek az ő tippjeik is!

Sokan szurkoltak, hogy Tippergreta forrása, Joker hamar feljusson legalább rookie szintre. Megtörtént!

Ahogyan az minden kedden lenni szokott, a Logibet frissítése lefutott, a tippmesterek új szinte kerültek előző heti teljesítményüktől függően. Ez most különösen jó hír lehet azoknak, akik szerettek volna olyan tippmesterekre feliratkozni, mint például a partneroldalunk második helyén álló Tippergreta egyik forrása, JokerOrigin. Most rajta kívül még két olyan tipsterről lesz szó, akire már rookie státuszban is szinte kötelező feliratkozni!

Harley Quinn után Joker is megjelent a Logibeten!

A hathármas törzsolvasók nagyon jól ismerhetik Bitmapot, aki hosszú évek óta osztja meg tenisztippjeit oldalunkon. Bitmap startja jól sikerült a Logibeten is, 100 tippet követően közel 5%-os ROI-val áll. Mindenképpen érdemes lehet már a kezdetektől figyelni a tippjeit, hiszen fórumunkban is rengeteg hasznos tanáccsal látta már el a fogadókat.

Tippergreta kollégája, JokerOrigin is bemutatkozott már a logibetes fórumtopicban, habár esetében nem valószínű, hogy még seniorként is fog tippeket megosztani, addig is mindenképpen megéri őt követni.

JokerOrigin egészen brutális rajtot vett, 79 tipp után ~22%-os ROI-val áll, kaszál hokiból, teniszből és kosárlabdából is.

A harmadik delikvensünk oakland23, akit szintén ismerhetnek már a Hathárom olvasói. A Rookie státuszban lévő tippmesterre közel sem csak eredményei miatt érdemes figyelni, de olyan indoklásokat ír a tippjeihez, amilyeneket még a legnagyobbak sem - íme egy példa. Érdemes elolvasni minden szavát, hiszen bőséges szakmai okfejtéssel bizonyítja hozzáértését. Az már szinte mellékes is, hogy 87 tipp után 20.44%-os ROI-val áll a tipster, ami fenomenális teljesítmény.

Itt van tehát három olyan tippmester, akik bár még nem rendelkeznek hosszú múlttal, ilyen-olyan okok miatt hosszútávon is megbízható, profitábilis tipstereknek tűnnek. Az utánpótlás tehát adott, ráadásul jelenleg is 3 master és 4 senior tippmester adja a tippeket minden héten a Logibeten, az ár viszont ettől függetlenül továbbra is csak 19.99€ egy hónapra!

A Logibet az előfizetőknek minden tippről e-mailes értesítést küld.