Bajnokok Ligája

Ekkora téttel még egyik BL-meccs sem bírt idén, mint a Real Madrid-Ajax!

megosztom

A Real Madridnak a 2018-2019-es szezon, míg az Ajaxnak a holland klubfoci megmentése a tét kedden.

Óriási a tét a visszavágón. - Fotó: Twitter

Kedden egy pikáns mérkőzéssel, nevezetesen a Real Madrid-Ajax találkozóval megkezdődnek a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágói. A szezon idei alakulásának köszönhetően mindkét fél számára hihetetlenül magas a tét.

1x2     
Real Madrid Döntetlen Ajax
1.61 4.33 5.75

A Real Madrid az elmúlt héten kétszer is kikapott a Barcelonától, így kiesett a Spanyol Kupából, a bajnokságban pedig olyan hátrányt szedett össze a katalánokkal szemben, hogy mostanra csak és kizárólag a Bajnokok Ligája maradt az egyetlen sorozat számára, ahol még trófeát nyerhet. Nincs tehát jó formában a Királyi Gárda, az viszont jó hír, hogy a BL-visszavágót előnyből várja.

Bale-ék Amszterdamban 2-1-re nyertek három hete, ám mindazt igen szerencsés körülmények közt tették, hiszen többek közt a 38. percben a hollandoknak volt egy igen furcsa meg nem adott gólja. Mindemellett Sergio Ramos "kipontozta" magát, így nem játszhat a csapatkapitány a visszavágón, mellette Marcos Llorente sérült, vannak tehát gondjai Solarinak.

A vendégeknél nem ennyire siralmas a helyzet, az Ajax a Holland Kupában bejutott a döntőbe, a bajnokságban két pont a hátránya - vesztett pontokat figyelembe véve - a PSV-vel szemben. Azonban mivel a Salzburg nyert a Bruges ellen és továbbjutott az Európa Ligában, Ausztria átvette a 11-ik helyet Hollandiától az UEFA-koefficiens ranglistáján, avagy még lejjebb csúszott az egyre inkább lejtmenetben lévő holland klubfoci. 

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Mivel már csak az Ajax van versenyben a holland klubok közül, a ponthátrányt úgy tudja ledolgozni, ha nyer és továbbjut Madridban. Emiatt a csapat hétvégi bajnoki mérkőzését a holland szövetség (!) elhalasztotta, mivel megállapította, hogy hihetetlen nagy szükség van az UEFA-pontokra. Természetesen a PSV-nek (bajnokság éllovasa), és a Zwolle-nak (vele játszott volna az Ajax) ez nem tetszett, utóbbi bírósághoz fordult, mégis elhalasztották a meccset.

Az Ajax egyébként nem játszott rosszul az odavágón, bőven van esélye ez ellen a Real ellen Madridban is, főleg úgy, hogy az utolsó edzéseken a csapat valamennyi tagja részt vett, vagyis a hollandok a lehető legjobb összetételben várhatják a visszavágót.

Azonban nem elég csak szimplán nyernie az amszterdamiaknak, minimum két gólt kell lőniük, hogy legyen egyáltalán esélyük a továbbjutásra. Ennek köszönhetően biztos, hogy igen támadólag lépnek fel, kinyílnak, ami jó alap arra, hogy a Real jó párszor elfusson és betaláljon.

Az eddig elhangzottakat, illetve az odavágót figyelembe véve, azon a véleményen vagyunk, hogy a felek visszavágója is a gólokról szólhat és nagy esély van ismételten arra, hogy legalább három gól szülessen úgy, hogy mindkét csapat betalál.

  • Mindkét csapat szerez gólt, és több, mint 2,5 gól @ 1.66    
[2947310] 2019-03-05 21:00:00 Real Madrid - Ajaxx;
megosztom