Angol foci

Piszkosul nagy csatát ígér a nap derbije

  • varin
megosztom

Steel City Derbyt rendeznek hétfő este, ahol valószínűleg nem a gólok lesznek főszerepben.

Fotó: Sheffield United News

Ha nem is a feljutás a tét a sheffieldi csapatok hétfő esti találkozóján, a Steel City Derby finoman szólva is izgalmasnak ígérkezik. Mind a Pengék, mind pedig a Baglyok ugyanis parádés formában vannak, ráadásul a Wednesday pályaválasztása miatt a papíron gyengébb csapat lesz majd hazai pályán, így nem is csoda, hogy eléggé háromesélyes mérkőzésről beszélhetünk.

1x2     
Sheffield Wednesday Döntetlen Sheffield United
3.75 3.40 2.15

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Mindkét csapat igen régóta őrzi veretlenségét, a Wednesday január 12., a United pedig január 19. óta nem szenvedett vereséget. Bár a kisebbik csapat teljesítménye is kalapemelést érdemel, a United igazi rangadókon bizonyította, hogy esélyesek idén a feljutásra, hiszen a vesztett pontok alapján a 2. pozícióban állnak és az éllovas Norwich is csak két egységre található. A United a remek szériája közepette olyan csapatokat vert, mint a Middlesbrough vagy a WBA, de a Norwich és az Aston Villa elleni idegenbeli pontszerzés is komoly eredménynek minősül.

Jó hír lehet a trénerek számára, hogy mindkét oldalon felépültek a legfontosabb sérültek, így nagyon úgy tűnik, hogy a legjobb 11-ek futhatnak ki a pályára.

A két csapat utolsó két mérkőzésen 0-0-val ért véget, míg 2017 szeptemberében 4-2-re nyert a Hillsborough-ban a vendég gárda. Nekünk inkább előbbi forgatókönyv tűnik most reálisnak, hiszen mindkét csapat védekezése remek volt az elmúlt hetekben. Noha a hazaiak számára a világon semmi tétje a meccsnek, egy helyi derbi esetében ez aligha lehet tényező.

Véleményünk szerint a Unitedre kínált 2.15-ös szorzó egy ilyen meccsen irreálisan alacsony, hiába vannak ugyanis kiváló formában Chris Wilder fiai, idegenben azért elkaphatóak. Fogadási szempontból egyáltalán nem tűnik könnyű találkozónak, az 1x és az under 1.72-es szorzója is value lehet, miként az is, hogy nem szerez mindkét csapat gólt 1.83-ért. Mi maradunk a felsorolás talán legbiztosabb pontjánál, az undernél, ugyanis 0-1 vagy 1-1 még lehet, de a három találat jelenleg kevéssé valószínű.

hatharom.com
2.5 gól alatt
bet365 @1.72
[2791741] 2019-03-04 20:45:00 Sheffield Wednesday - Sheffield Unitedx;
megosztom