Sportfogadás

Így kezdett Karlsson, a Logibet új "sztárigazolása"

megosztom

Karlsson hamar visszahozta az előfizetőknek az árát, szenzációsan debütált! Íme a számok.

Csatlakozz a Logibethez és kaszálj Karlssonnal! - kattints a képre

Február 13-án, három héttel ezelőtt debütált partneroldalunk, a Logibet új igazolása, Karlsson. A tippmestert akkor úgy harangoztuk be, mint egy olyan tipster, aki hitelesített tipptörténetével került besorolást a Logibetre, méghozzá múltbeli eredményei alapján rögtön a legfelső kategóriába. Lássuk, hogyan kezdte logibetes pályafutását Karlsson.

Debütálása óta Karlsson 46 tippet adott fel, amelyből 31 zöldült. A tippek összesen +27.42 egység profitot hoztak, ami 19.87%-os ROI-nak felel meg.

Karlsson ráadásul külön-külön egyesével minden sportágból plusszolt, a 33 hokitipp mellett labdarúgásból és kosárlabdából is profitot szállított eddig.

Ez persze nem meglepő, hiszen sejteni lehetett, hogy Karlsson a tippszám helyett stabilitásával hódít majd, de természetesen a ~20%-os ROI olyan világklasszis teljesítmény, amellyel mi sem számolhattunk.

Habár ez a szám reálisan nézve tarthatatlan, múltja alapján azért reálisnak tűnik egy 10%-os szám, ami szenzációsan nagy eredmény lenne.

Ha szeretnél feliratkozni Karlssonra, havi 19.99€-ért megteheted a Logibeten. Ez az ár egy ilyen tippmesterért más oldalon ennek sokszorosa, ráadásul partneroldalunkon a havi előfizetési összegért nem csak Karlsson, de az összes többi tippmesterre is feliratkozhatsz.

megosztom