Férfi kézi BL

Az oddsok alapján a Szeged és a Veszprém is esélyes a FinalFour-ra

megosztom

Hétvégén véget ért a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportfázisa, így kialakultak a nyolcaddöntők párosításai. Az oddsok alapján a két magyar csapat ott lehet a kölni FinalFour-ban.

Vasárnap este véget ért a Bajnokok Ligája csoportkörös fázisa, azaz kiderült melyik 14 csapat folytathatja a főtábla egyenes kieséses szakaszában a szereplést.

A főág két csoportját a Barcelona és a PSG nyerte meg, így a két sztárklub erőnyerő lesz a következő körben és majd csak a negyeddöntőben kapcsolódik vissza a küzdelmekbe.

Fotó: MTI

A Szeged és a Veszprém révén két magyar csapatnak is szoríthatunk, ráadásul mivel mindkét együttesünk a második helyet csípte meg a csoportjában, a sorsolás is elég kedvezően alakult.

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

A legjobb nyolc közé jutásért a Veszprém a portugál Sporting, a Szeged pedig a lengyel Wisla Plock ellen lép majd pályára, az erőviszonyok alapján pedig nem kérdés, hogy a magyar alakulatokat az esélyesek.

Amennyiben érvényesül a papírforma, a Veszprém a Meskov Breszt - Flensburg páros, a Szeged pedig a Vardar Szkopje - PPD Zagreb páros győztesével meccselhetne a kölni négyes döntőbe jutásért. 

Bár egy Flensburg vagy egy Vardar azért már nagyon komoly ellenfélnek számítana, a mostani idény formája alapján mindkét magyar csapatnak reális esélye lehet a továbbjutásra, vagyis mindez azt is jelenti, hogy ideális esetben akár két magyar résztvevője is lehet a májusi Final Fournak.

Erre engednek következtetni az oddsok is, hiszen a végső győzelemre a Veszprém 3., a Szeged pedig a 4. helyet kapta meg a bukmékerektől. Íme:

Szerinted ott lesz mindkét magyar csapat a négyes döntőben?

 

 

megosztom