Darts

Value tippre bukkantunk a bombaformában dobó walesi meccsén

  • Cesc18
megosztom

Gerwyn Price méretes zakót oszthat ki Simon Stevensonnak a UK Open vasárnapi negyeddöntőjében.

Vasárnap kora délután a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Mineheadben, este pedig az elődöntőkkel, majd a döntővel véget is ér a 2019-es UK Open. 

UK Open, negyeddöntők    
Kezdés Mérkőzések 1 2
13:00 Rob Cross-Josh Payne 1.33 3.40
14:00 Michael Smith-Steve Beaton 1.25 4.00
15:00 Simon Stevenson-Gerwyn Price 4.33 1.22
16:00 Nathan Aspinall-Ross Smith 1.57 2.37

Hagyományosan komoly csillaghullást hozott a torna első két napja, így a nyolc között már csak három top 10-es játékos van talpon, akik természetesen a legnagyobb várományosai a trófeának.

Jelenleg Gerwyn Price sikerére fizetik a legkevesebbet (3.25), aki a múlt héten mutatott bombaformáját át tudta menteni erre a tornára és mindenki közül a legmeggyőzőbb játékot tette eddig a színpadra. 

Nagyon jól megy a játék, ha kitart a formám és úgy dobom a tömeget, mint eddig, akkor megnyerhetem a tornát. Már Van Gerwenék kiesése előtt is úgy éreztem, hogy nyerhetek. Tele vagyok önbizalommal, életem legjobb játékát hozom. 

- mondta Price, akire a negyeddöntőben az egyik meglepetésember, Simon Stevenson vár. 

Stevenson a második körben csatlakozott a küzdelmekhez és olyan skalpokat vadászott le, mint Dave Chisnallé, Raymond van Barneveldé vagy éppen Kim Huybrechts-é. Szép menetelés a rutinos angoltól, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy az ellenfelei messze nem nyújtották a legjobbjukat. Chisnall például gyengén dobta a tömeget és még annál is gyengébben kiszállózott, így Stevensontól egy 90-es átlag is elegendő volt a továbbjutáshoz.

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

A jelenlegi Price komoly minőségbeli ugrás lesz az angolnak, amivel meglepő lenne, ha konkurálni tudna. Tényleg hatalmas formában és önbizalommal játszik a walesi, sorra hozza a 100+ átlagos meccseket és csak az tudja vele tartani a lépést, aki extrát hoz. 

Mi nem érezzük azt Stevensonban, hogy egy 10 nyert legig tartó küzdelemben képes lenne felvenni a kesztyűt Price-szal. Akár egy nagyobb arányú győzelmet is el tudunk képzelni a walesitől. 

Egy 10-5 vagy 10-6-os eredmény abszolút papírforma lenne, a bukik pedig éppen -3.5-nél állapították meg a hendikep értékét. Tétünket érdemes az Unibetnél elhelyezni, amely 2.04-es oddsot ad, míg például a bet365-nél 1.83-ért fogadható a -3.5. 
 

  • Hendikep - Price -3.5 @ 2.04    
unibet

 

megosztom