NB I

Jön-e a hendi a Vidi meccsén?

megosztom

Ha a Kisvárda idegenben veszít, azt nagyon nagy valószínűséggel legalább két góllal teszi.

Jön-e a hendi a Vidi meccsén? - Fotó: molvidi.hu

Az egyre inkább formába lendülő Vidi ezúttal az újonc és kisebb gödörben lévő Kisvárdát fogadja. A mérkőzés igen egyértelműnek tűnik az oddmesterek alapján, így adódik a kérdés: megcsinálja-e a címvédő a hendit?

1x2     
Vidi Döntetlen Kisvárda
1.28 5.50 7.50

A két vereséggel startoló fehérvári gárda zsinórban négyszer nyert, aminek köszönhetően a legjobb nyolc közé jutott a Magyar Kupában és a Ferencvárost hat egységre közelítette meg az NB I-ben. Azonban ahhoz, hogy végül legyen is esélye előznie a Vidinek, az olyan találkozókat, mint a szombati, kötelező behúznia.

A Kisvárda ugyanis kisebb gödörben van, hiszen a Haladás és a Debrecen legyőzésével kezdte a tavaszt, ám azt követően nem tudott meccset nyerni, pedig négyszer is pályára lépett. A szabolcsiak ráadásul az FTC elleni páros meccsen kívül nem is világverő együttesekkel, hanem a Pakssal és a Mezőkövesddel mérkőztek meg.

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Mindezek mellett muszáj kiemelni, hogy a felek közt komoly minőségbeli különbség van, illetve az újonc nem túl acélos házon kívül. Már hétszer is vereséget szenvedett idegenben, és ezen meccsek közül hatszor is legalább két góllal kapott ki. Egyedül az Újpest nem tudta minimum két találattal legyűrni a szabolcsiakat, a Vidi speciel 4-0-ra győzte le őket az első kanyarban.

Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy Dajka Lászlóék a hétközben jóval keményebb meccset vívtak, mint a Vidi, hiszen amíg ők a Fradival találkoztak, addig a fehérváriak az NB III-as Taksonnyal. Így pedig mindent együttvéve a bukmékerekkel értünk egyet, toronymagas favorit a Vidi, csak az a kérdés, hogy megcsinálja-e a hendit. Az előjelek alapján erre igen nagy esélye van, vagyis arra fogadunk, hogy a címvédő ezúttal is lenyomja legalább két góllal az újoncot.

  • Vidi -1 (európai hendikep) @ 1.80    
[2808879] 2019-03-02 17:00:00 MOL Vidi FC - Varda SEx;
megosztom