Bundesliga

Gólokat hozhat a fordulózáró, de a 'H' veszélyes lehet

 • gb1
megosztom

Vasárnap 18 órától a megtáltosodott Wolfsburg a 2019-ben még veretlen Werdert látja vendégül a Volkswagen Arenában.

Tekintélyt parancsoló sikerekről érkeznek a Farkasok. fotó: Twitter

A német élvonal 24. fordulóját a Wolfsburg-Werder párharc zárja, amelyen vasárnap 18 órakor lesz a kezdőrúgás. A két, európai kupaindulásra hajtó csapat egyaránt jó formának örvend, így ki-ki meccs van kilátásban.

1x2     
Wolfsburg Döntetlen Werder Bremen
2.15 3.50 3.30

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság

Bruno Labbadia fiai négy meccs óta veretlenek és az utóbbi két bajnokijukat 6-0-s összesítéssel hozták le. Fontos egységeket sikerült rabolniuk Berlinből és Gladbachból is és immár közvetlenül a top hat alatt foglalnak helyet. A csapatban van pár sérült, de egy elég összeszokott társaság állhat pályára, sőt Mehmedi és Gerhardt is felépült a kisebb a lerobbanásból.

A csapat legjobbja, a kilenc gólnál járó Weghorst sem makk egészséges, de a kezdőbe várható.

A Werdernél Fin Bartels és Aron Jóhannsson vannak kényszerpihenőn és több poszton komoly küzdelem van a kezdőbe kerülésért. A Muzsikusok házi gólkirály várományosai közül Eggestein öttel, Kruse és Rashica pedig néggyel áll - az előzetes infók alapján mindannyian a pályán lesznek. Természetesen ha szorul a hurok, ezúttal is van esély a Bundesliga-legenda Pizarro beállására is.

[2803910] 2019-03-03 18:00:00 Wolfsburg - Werder Bremenx
[2803910] 2019-03-03 18:00:00 Wolfsburg - Werder Bremenx;5

A Brema jelenleg a liga egyik legjobb formában lévő együttese - Kohfeldt fiai hat meccses veretlenségi szériában vannak. Egy vasárnapi győzelemmel ők is nagyon közel kerülhetnének a hőn áhított top hathoz, de az utóbbi hetek legnehezebb feladata vár rájuk. Amire joggal alapozhatnak, az az egymás elleni múlt, hiszen az utóbbi hatból öt bajnokit behúztak a Wolfsburg ellen.

Tudtad?
 

 • A Wolfsburg az utóbbi három meccsén egyaránt három gólt vágott
   
 • A Farkasok utóbbi 6/7 meccsén over 2.5 találat született
   
 • A Werder utóbbi három idegenbeli meccsén under 2.5 gól született
   
 • A Werder az utóbbi 5/6 Wolfsburg elleni meccsen legalább kettőt bombázott


Összességében egy nyíltsisakos párharc van kilátásban sok kidolgozott helyzettel és elnézve a felek góllövő formáját, talán ebbe van a legtöbb értelme fektetni. A hazai győzelem ugyan kézenfekvőnek tűnik, de szerintünk inkább döntetlen szagú a meccs, amelyen az @1.75-ért kínált BTTS-ben is van érték.

 

 • Minkét csapat szerez gólt - igen @1.75    

 

[2803910] 2019-03-03 18:00:00 Wolfsburg - Werder Bremenx;
megosztom