Spanyol foci

Rengeteg tipp a Real-Barca Clásicóra!

A Logibeten és a Hathármon is nagyon sokan tippeltek az esti Clásicóra.

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Néhány óra múlva El Clásico Madridból, a hétközi kupameccset követően ismételten összecsap egymással a Real Madrid és a Barcelona. A 0-3-at követően van oka revánsot venni a fővárosiaknak, ám a jelenlegi Barcát igen nehéz legyűrni. A mérkőzés természetesen a Logibet és a Hathárom tipstereit is alaposan megihlette.

Partneroldalunkon, a Logibeten már rengeteg tippmester tippelt a mérkőzésre. Varin tippjét ingyenesen is megtekinthetitek a regisztrációt követően, de a seniorok közül szollosizola1993 jósolt a meccsre, míg a juniorokat gorasz9 képviseli egy 8/10-es tippel. De elemzéssel ellátott tippet olvashattok például Roleey-tól, illetve egy speciális ötlete van a Logibet egyik feltörekvő tippmesterének, oakland23-nak is. 

Nemrég rajtoló szuper játékunk, a Tippkirály keretein belül is már igazi tippözön érkezett a meccsre. Lapohos például ezzel a kiváló elemzéssel indokolta meg a Barcelona sikerét:

"Bar az utobbi idoben javulo format mutat a Real Madrid, nem erzem, hogy kepes lenne jelenlegi tenyezokkel megverni a Barcelonat. Courtois nem valtotta be a hozza fuzott remenyeket, bar a sok kapott gol a csapat hatso szekciojanak is betudhato. Egy sorral elobbre, a Real bal hatso szektora sebezheto nagyon, fuggetlenul az aktualis jatekostol. Bar a kozzeppalyan ugyanaz a felallas van akik tobbszor BL-t nyertek es konstans jo teljesitmenyt hoztak eveken keresztel, megis egyes meccseken nem megy a Realnak a szervezes. Az elso szektorban Vinicius Junior lehet a jovo egyik remenye, de sok esetben nem passzol vagy latni a dontesein, hogy meg nem egy kalsszis jatekos, ido kell neki amig fel no a feladathoz. Benzema, hat nem az elso szezonja amikor nem Real szintet hoz, vannak jo meccsei, szep megvillanasok, de ezen a szinten ez a teljesitmeny nagyon keves. A tamadosor masik felet illetone, sem Bele sem Vasquez nem tudnak meccseket eldonteni.

A Barcelonat tekintve is lehetnek gondok, felmerultek kerdesek, hogy egyes helyzetekben Suarez hatrany-e vagy elony, Coutinho messz nem hozza a Liverpoolban mutatott teljesitmenyet, ugyanakkor Messi barmikor kepes lehet egymagaban eldonteni egy meccset, lasd Sevilla elleni meccs. Bar a szerdai kupameccs elso felidejeben a Real konnyeden megszerezhette volna a vezetest es elonnyel mehettek volna ki a szunetre, de valoszinuleg a fentebb leirt okokbol kifolyoan, nem sikerult Ter Stegen halojaba juttatni a labdat. Osszesitve egy kombinalt tippel, a mindket csapat szerez golt es vendeg csapat gyoz opciot valasztanam. Jelenlegi allapotban kepesnek tartom a Realt egy golszerzesre, de nem latok akkora potencialt a Real jatekaban, hogy megverje a Barcelonat!"

Csatlakozz a Logibet rendszeréhez és szerezd meg az esti tippet, mindössze havi 19.99€-ért, amelyért az összes tippmester összes tippjét megkaphatod 30 napig!

[2844825] 2019-03-02 20:45:00 Real Madrid - Barcelonax;