Női kézi BL

Ez lehet a legjobb tipp a Győr-FTC csúcsrangadóra

megosztom

Kirakatcsapataink ezúttal is a Bajnokok Ligájában mérik össze tudásukat.

Egy hónapja 32-32-re végeztek a felek fordított felállásban. - Fotó: Facebook

A magyar kézilabda szeretők dörzsölhetik tenyerüket, hiszen a Kielce-Veszprém meccs után Győr-Fradi rangadót is rendeznek szombaton. Női sztárcsapataink a BL-ben csapnak össze, és a heti történések, illetve az egy hónappal ezelőtti döntetlen miatt pikáns meccsre van kilátás.

1x2    
Győr Döntetlen FTC
1.20 13.00 7.00

Kezdjük az ETO-val. A csapat múlt heti, bukaresti sikerével behúzta a középdöntős csoportot, így a hátralévő két mérkőzés tét nélküli lesz számára. Hétközben az NB I-ben viszont alaposan megszenvedett Debrecenben, mindössze négy találattal tudott nyerni, és aztán robbant a bomba: Nora Mörk az idény végén elhagyja Győrt és a nagy rivális CSM Bukaresthez igazol!

Ez meglepő döntés, mivel a norvég világsztárra igen komoly sérülése ellenére is bíztak Győrben, azonban mégis a váltás mellett döntött. A kisalföldieknél egyébként valami nincs rendben, hiszen Yvette Brooch kihagyta a teljes szezont, és a másik világklasszis, Nycke Groot szerződése körül is gubanc van, de Crina Pintea is Romániába teszi át székhelyét a nyártól. Holott ugye a hírek és pletykák szerint a legjobb feltételek a női klubcsapatok közül az ETO-nál vannak a világon...

bet365

Ami a Fradit illeti, Elek Gáborék szépen gyűjtögetik pontjaik minden sorozatban, legutóbb a Thüringer ellen nyertek hajszállal, de csak maguknak köszönhették, hogy szorossá tették a találkozót. Az a siker egyébiránt azt jelenti, hogy az ETO mellett az FTC is továbbjutott a legjobb nyolc közé, ám ahhoz, hogy ne a negyedik helyen lépjen tovább, meglepetést kellene okoznia hétvégén.

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

"Hazai pályán és semleges helyszínen mostanság rendre jól megy nekünk a Győr ellen, de nagyon szeretnék most már idegenben is győzni" - mondta Bíró Blanka, a vendégek portása a fradi.hu-nak. Ez csak akkor jöhet össze, ha a IX. kerületiek legalább olyan teljesítményt tesznek le szombaton, mint egy hónappal ezelőtt, amikor 32-32-es döntetlen játszottak az ETO-val.

Kétségtelen, hogy a Győr rendelkezik a jobb és minőségibb kerettel, hazai pályán játszhat, azonban a heti történések, illetve az, hogy tét nélküli lesz számára a találkozó, míg a Fradi voltaképp teher nélkül, az esélytelenek nyugalmával léphet pályára egy szoros meccset eredményezhet. Még pedig egy jóval szorosabbat, mint a januári 39-33-as meccs volt, avagy arra fogadunk, hogy az FTC ezúttal hat gólon belül marad az Audi Arénában.
 

  • Tipp: FTC +5,5 @ 1.75    
megosztom