Sportfogadás

Ez az igazi bravúr - 13 plusszos hónap után mínuszolt Griezmann

megosztom

Ritkán nagy hír az, ha egy tippmester mínuszolt, de Griezmann esetében meg kell említeni, hogy milyen csodálatos széria ért véget. Íme a számok.

Ritkán számít nagy hírnek, ha egy tippmester képes mínuszolni, de ez a hónap is elérkezett: ha hiszitek, ha nem, zsinórban 14. hónapjában Griezmann már nem tudta legyőzni a fogadóirodákat. Ez kiváló alkalmat szolgáltat arra, hogy összefoglaljuk "Grizi" eredményeit, mert bizony szenzációs statisztika ért véget februárban.

Griezmannt már korábban is az igazán nagy tétes fogadóknak ajánlottuk, hiszen személyében egy kevés tippel, de elképesztő eredményességgel operáló fogadóról van szó.

Griezmann számai továbbra is lenyűgözőek

2018 januárjától 2019 februárjáig minden hónapban pluszban végzett, mégpedig nem is 1-2 egységben, hanem átlagosan több, mint 10-ben, mindezt pedig viszonylag alacsony téttel.

A 13 hónap során 161 tippből +148 egységet ért el, ami egészen sokkoló, 24.94%-os ROI-nak felel meg, ráadásul átlagosan tíz tippjéből hét zöldült.

Griezmann tippjei egytől egyig fociból érkeztek, a kis ligáktól egészen a top bajnokságokig igen széles spektrumban válogatott.

Persze az a 13 hónap nem extrém Griezmann életében, 600 tipp után közel 10%-os ROI-val talán a Logibet legstabilabb tipstere, aki magas találati arányával valóban a nagy tétben fogadók kedvenc célpontja lehet.

Javasoljuk neked is, hogy csatlakozz Griezmann táborához, hiszen a 13 hónap során ha mondjuk egységenként minden tippjét 3000 forinttal megjátszottad, közel 500 ezer forintos profitra tehettél szert, de nem véletlenül javasoljuk mi is, hogy őt követni nagy téttel érdemes igazán.

Ne feledd, a Logibeten továbbra is 19.99€ egy előfizetés, amelyért nem csak Griezmann, de a két hokiguru, Karlsson és Tippergreta, valamint a Logibetet vezető varin minden tippjét is megkaphatod!

megosztom