NB I

Bízzunk a Diósgyőrben a Fradi ellen!

  • varin
megosztom

Legalább egy miskolci gólt várunk a két csapat budapesti összecsapásán.

Az OTP Bank Ligában továbbra is bármikor megeshet bármi, bármelyik csapattal, így lehetett az is, hogy az elmúlt hetekben remek formát mutató Diósgyőr egy laza ötössel távozott az újpesti vendégségből. A miskolciak egy héttel később ismét a fővárosban vendégszerepelnek, az odds pedig ismételten remek egyetlen gólra is.

Fotó: fradi.hu

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Tény, hogy a DVTK pocsékul játszott a IV. kerületben, helyzetük alig volt, de ehhez kellett az is, hogy a lila-fehérek tökéletesen védekezzenek. Egy gólvonalra lepattanó labda még így is majdnem összehozta a vendégek találatát, most pedig abban reménykedünk, hogy ennél azért könnyebben zöldül majd a tippünk. A DVTK-nak ugyanis muszáj nyernie, bár nem valószínű, hogy a Kisvárda pontot csen Székesfehérváron, Fernando csapata jelenleg csak egyetlen góllal előzi meg a szabolcsi csapatot, ráadásul a hármas holtverseny miatt minden apró pontra szüksége van a feleknek.

A Diósgyőr az elmúlt hetekben jól játszott, nyertek a Honvéd és a Vidi ellen is, de Paksról is elhozták a három pontot december végén.

A Ferencvárosnál sincs ok különösebben a panaszra, hacsak az nem, hogy Szerhij Rebrov a hétközi kupameccsre is erős kezdőt vezérelt ki, így a fővárosiak nem tudtak igazán rápihenni a találkozóra.

Az idei két meccsük oda-vissza 4-1 lett a Fradinak és most is valami hasonló végeredményt sejtünk. Mindazonáltal úgy véljük, ki kell használni, hogy magyar szinten ilyen irreálisan magas szorzó van a BTS-re, ami már csak azért is különösen izgalmas, hiszen a két csapat utolsó 11 meccsén a borsodiak 12-szer is betaláltak.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
Unibet @2.37
[2808876] 2019-03-02 19:30:00 Ferencváros - Diósgyőrx;
2019-03-02;212
268681
megosztom