Bundesliga

Az oddsok alapján - is - kötelező a győzelem Dárdaiéknak

  • gb1
megosztom

A Hertha remekül játszik idén, de mivel a szerencse ezidáig nem volt velük, egyre távolodnak az európai kupahelyektől.

Kalou, Duda, Ibisevic és Rekik - a Dárdai-legénység kirobbanthatatlan tagjai.

A Bundesliga 24. fordulójának szombati játéknapján két találkozóval foglalkozunk - a Hertha-Mainz és a Gladbach-Bayern találkozók esélyeit vesézzük ki, kezdjük hát Dárdaiék párharcával.

1x2     
Hertha BSC Döntetlen Mainz 05
1.85 3.60 4.33

A berliniek nehéz heteken vannak túl, hiszen februárban kétszer meccseltek a Bayernnel, vizitáltak a Gladbach otthonában és a megtáltosodott Wolfsburggal, valamint a szintén jó formában lévő Werderrel is meccseltek. Az idén lejátszott hat bajnokiból eddig mindössze nyolc egységet gyűjtöttek, pedig a mutatott játékra aligha lehetett panasz.

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Többször csak a szerencsén múlt, hogy nem sikerült pontot vagy pontokat szerezniük - így volt ez múlt héten az Allianz Arenában is, ahol a címvédő rekordbajnoknak ismét méltó ellenfelei voltak és végül csak egy góllal maradtak alul.

Dárdai a kissé csalódást keltő eredmények ellenére bizakodó és a szombati meccs előtti sajtótájékoztatón az alábbiakban foglalta össze a kialakult helyzetet.

Hazai meccs következik, amelyet meg kell nyerni, és kész. Nem a szép futballon lesz a hangsúly, hanem a türelmen.

Nagyon fontos lenne, hogy mi szerezzük az első gólt. A hozzánk hasonló erősségű ellenfelekkel szemben az utóbbi időben jól játszottunk az első félidőben, csakhogy sohasem mi szereztük az első gólt.” - idézi a BZ Berlin Dárdai Pált. "Lényeges lenne, hogy ne türelmetlenkedjünk akkor sem, ha sokáig kell várni a gólra. Az is elég, ha a nyolcvanadik percben találunk be – folytatta a szombati meccsre összpontosító magyar tréner. – Ha a következő három mérkőzésen gyűjtünk hat-hét pontot, akkor a válogatott szünetet követően még nagyon sok mindenre lesz lehetőségünk.”

A Mainz-meccset egy héttel követi a Freiburg elleni idegenbeli fellépés, újabb egy hét elteltével viszont egy nagyágyú, a jelenleg listavezető Dortmund látogat az Olimpiai Stadionba.

Mind lelkileg, mind fizikailag jó állapotban vagyunk. - ragadta meg a lényeget a Berlin taktikusa.

 

[2803908] 2019-03-02 15:30:00 Hertha Berlin - Mainz 05x
[2803908] 2019-03-02 15:30:00 Hertha Berlin - Mainz 05x;5

Ezt a bukik is számításba vettek, amikor az oddsokat megállapították, hiszen a Herthát elég szép favoritnak hozták ki. Ez persze a Mainz pocsék formájának is köszönhető - Sandro Schwartz fiai az utóbbi öt idegenbeli meccsükön csak egy győzelmet jegyeznek és egy enyhén szólva negatív 5-13-as gólarányt hoztak össze.

Amiben bízhatnak a vendégek, az az egymás elleni mutató, hiszen négy meccse (3 győzelem, 1 döntetlen) veretlenek a Hertha ellen, bár a mostani formákat elnézve ez a széria simán megtörhet szombaton. Résen kell lennie Rekikéknek, mivel a Mainz az utóbbi 4/8 meccsén minimum két gólt vágott, mondjuk a védelmük sem túl feszes, tehát a gólokra is jó eséllyel fogadhatunk. Mi mindenesetre bízunk a berliniek pontszerzésében, így a kettőt ötvözve adjuk fel tippünket, amit így levédünk bizonyos balszerencsés forgatókönyvektől.

 

  • Hertha vagy döntetlen + több, mint 1 gól @1.53    

 

[2803908] 2019-03-02 15:30:00 Hertha Berlin - Mainz 05x;
megosztom