Angol foci

Pokoli sorsolása van a liverpooliaknak, fogadjunk ellenük

  • varin
megosztom

Hiába van még a top10-ben az Everton, innentől nem sok babér terem számukra a PL-ben.

Fotó: 90min

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Zsinórban három vesztes bajnoki után tudtak ismét nyerni Marco Silva fiai, az Everton hétvégén a Cardiff otthonából rabolta el a három pontot. Ezzel együtt is a szokásosnak mondható idény zajlik a Goodison Parkban, nagy elvárások, jó játékosállomány, középszerű eredmény. És bizony a következő hetek sem szólnak majd Sigurdssonékról a sorsolás alapján.

A fogadóirodák szorzói alapján jelenleg már esélyesebb, hogy az Everton az alsóházban végez, ami nem is a mostani helyzetük, hanem inkább a következő 10 forduló programja alapján tűnik jó tippnek.

Az Everton sorsolása a hátralévő 10 fordulóban
Liverpool
@Newcastle
Chelsea
@WHU
Arsenal
@Fulham
Man. Utd
@Crystal Palace
Burnley
@Tottenham

Hazai pályán ugyanis fogadják a bajnokság legjobb csapatait, idegenben talán csak a Fulham elleni kirándulásukon számítanak sima favoritnak. Két közvetlen vetélytársukkal, a West Hammel és a Newcastle-vel is idegenben játszanak, viszont Liverpooltól távol nemigen szerepelnek jól.

Az Everton idegenben mindössze 15 pontot szerzett, viszont hazai pályán csak egy kötelező győzelmük van hátra.

Ami a riválisokat illeti, a West Ham sorsolása elég jó, a Leicesternél az edzőváltás hozhat új impulzusokat, a Newcastle is a szebbik arcát mutogatja mostanság, míg a Bournemouth hazai pályán nagyon erős.

A realitások alapján nagyon nagy extra kéne az Evertonnak ahhoz, hogy ezekből a mérkőzésekből 12-13 pontnál többet húzzanak be, márpedig az elmúlt években többször is közel volt az 50 egységhez a felsőház vonala.

hatharom.com
Az Everton az alsóházban végez
bet365 @1.80
megosztom