Darts

Megduplázhatjuk a tétünket ezzel a Van Gerwen hendikeppel - tippötletek a negyedik fordulóra

megosztom

A skót és ír kirándulás után visszatér a Premier League mezőnye Angliába, ahol a szokásoknak megfelelően ismét öt nagyszerű összecsapást rendeznek.

Az Unibet TV-n mobilról és táblagépről is nézhetőek a mérkőzések. Ha most regisztrálsz, az iroda 20.000 HUF kezdő bónuszt ad. További részletek.

Csütörtök este Exeterben a negyedik forduló összecsapásaival folytatódik a küzdelem az Unibet Premier League-ben. A kilenc állandó dartsos mellett ezúttal beugróként Luke Humphries jut szóhoz, aki decemberben a PDC világbajnokságon a legjobb nyolcig masírozott.

Premier League, 4. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Luke Humphries-Gerwyn Price 4.00 4.50 1.68
20:50 Daryl Gurney-Rob Cross 2.63 4.20 2.25
21:30 Mensur Suljovic-Peter Wright 2.50 4.00 2.40
22:10 Michael van Gerwen-James Wade 1.27 6.50 8.00
22:50 Michael Smith-Raymond van Barneveld 1.67 4.50 4.00

Éppen Humphries az a játékos, akit elsőként szólítanak majd a színpadra, ellenfele pedig az a Gerwyn Price lesz, aki bombaformában várja ezt a fordulót. A walesi ugyanis nem kapott még ki az idei Premier League-ben - egy győzelem és két döntetlen a mérlege -, illetve a mögöttünk hagyott hétvégén mindkét Players Championship versenyen diadalmaskodni tudott. Ha Price hozni tudja a "kötelező" két pontot, akkor nagyon nagy lépést tesz afelé, hogy ne kelljen majd izgulnia az Ítéletek Éjszakáján.

Luke Humphries volt az előző vb egyik meglepetésembere. - Fotó: PDC

De nem ígérkezik ez könnyű menetnek Price-nak, láthattuk az eddigi beugrósokat, hogy nyomás nélkül, a közönség támogatásával igen komoly ellenállást tanúsítanak. Humphries is nagyon fogadkozik:

Meg akarom mutatni mindenkinek, hogy a világbajnoki szereplésem nem csak egy kifutott eredmény volt. Tudom, hogy Gerwyn ellen egy nagyon kemény meccs lesz, de jól megy a kiszállózás, így ha tudom tartani vele a lépést, akkor megadom magamnak az esélyt a győzelemre. Minden nyomás rajta lesz, ő az, akinek kell a két pont.

A jelenlegi Price ellen elég rizikós lenne fogadást kötni, de úgy gondoljuk, hogy hátsó pályáról 7-4-nél simább győzelemre nem lesz képes, így 1.50-ért a 10.5 leg felett tippet preferáljuk. 
 

Az Unibeten az egyik legszélesebb fogadási kínálatot találjuk a Premier League-re!


A forduló második összecsapásán a tabella második helyén álló Daryl Gurney és a világbajnok Rob Cross feszül egymásnak. A fogadóirodák utóbbit hozták ki favoritnak, pedig az északír a Premier League eddigi állomásian rendre elég korrekt játékot tett a színpadra. Igaz, Cross is jó formának örvend, és igaz ez még úgyis, hogy múlt héten Michael van Gerwen ellen nem teljesített túl fényesen. Egy jó kis adok-kapokra van kilátás, ahol erősen benne van a pontosztozkodás. 

A folytatásban Mensur Suljovic és Peter Wright méri össze a tudását. Mindketten hullámzó játékot nyújtottak az eddigi fordulókban és ennek megfelelően két-két ikszet jegyeznek már. Igazi háromesélyes meccs, a bukmékerek is így lőtték be az oddsokat. 

Ami Wright ellen szól, hogy kifejezetten nem szeret Suljovic ellen játszani.

Az egymás elleni múltjuknak volt egy olyan időszaka, amikor az osztrák zsinórban nyolc kamerás meccsen maradt veretlen a skót ellen. Wright ezt a rossz sorozatát a tavalyi WGP elődöntőjében tudta megszakítani. 

Győztesre nem mernénk itt tippelni, azon viszont nem lepődnénk meg, ha kijátszanák a maximum legszámot.

Van Gerwen ritkán marad alul Wade ellen. - Fotó: PDC

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Valamivel könnyebben tippelhető Michael van Gerwen meccse, aki három győzelemmel kezdett és már most +11-es legarány díszeleg a neve mellett. Ugyan James Wade nem örvend rossz formának, sőt, magához képest például nagyon is jól dobja a tömeget, viszont a holland ellen elég komoly lélektani hátránnyal indul, miután az elmúlt 17 meccsükből 16-ot elbukott ellene. Ha Wade nem túl nagy hittel áll oda, akkor Van Gerwen akár egy nagyobb verést is kioszthat. 

A negyedik forduló zárómeccsén a világbajnoki finalista Michael Smith és Raymond van Barneveld néz farkasszemet. Smith váratlanul gyengén kezdte a sorozatot és egyelőre a tabella utolsó helyén tengődik. Bár még sok meccs van az első ligakörből, de ha ezt a meccset nem tudja hozni, akkor komoly bajba is kerülhet. Barney talán még nála is gyengébb formában van, ugyan kiizzadt két döntetlent, de mindkét esetben óriási hátrányból kellett kapaszkodnia. 

hatharom.com
Luke Humphries-Gerwyn Price Legek száma - 10.5 felett 1.50 @    
Daryl Gurney-Rob Cross Gurney vagy döntetlen 1.66 @   
Michael van Gerwen-James Wade Hendikep - Van Gerwen -3.5 2.00    
unibet

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet-re!

 

megosztom