Tenisz

Így tudod melóból is nézni a Fucsovics-Federer negyeddöntőt + tippötletek

megosztom

Csütörtök délután Fucsovics Márton Roger Federerrel csap össze Dubajban, a tét pedig az elődöntőbe jutás.

Csütörtökön a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódik a küzdelem Dubajban, a játéknap harmadik meccsén pedig jön a számunkra leginkább várt találkozó, melyen Fucsovics Márton a 20-szoros Grand Slam-bajnok Roger Federerrel méri össze a tudását. 

Marci két nagyszerű győzelmen van túl, az első körben Damir Dzumhurt 6-1, 7-6-ra, míg a legjobb 16 között Jan-Lennard Struffot 6-4, 6-2 arányban verte. 

"Nem volt annyira könnyű a Struff elleni meccs, mint az eredményből gondolhatná bárki. Sikerült maradéktalanul megvalósítani a taktikát, tudtam, hogy a meccs kulcsa az lesz, hogy jól ritörnözzek, minél több adogatását visszaadjam." 

Az alapvonalról nagyon stabilan játszottam és a fontos pillanatokban ki tudtam használni a lehetőségeimet.

"Hihetetlen, hogy mennyi magyar szurkolt nekem a lelátóról, köszönöm! Gyertek holnap is!" - írta a magyar játékos a Facebook-oldalán. 

Fogadás a győztesre    
Fucsovics Márton Roger Federer
5.50 1.14
Fogadási határidő: csütörtök, 16:00

A Federer elleni élmény nem lesz új Marcinak, hiszen tavaly az Australian Open nyolcaddöntőjében már meccseltek egyszer. Akkor a nyíregyházi kiválóságunk nagyon szépen helytállt és két szoros szettet is ki tudott harcolni. 

Most még jobb esélyekkel várja a svájci elleni találkozót, egyrészről mert nagy formában és önbizalommal játszik, másrészről Federer egyáltalán nem tűnt sebezhetetlennek az elmúlt napokban. 


A mérkőzést a Sport 2 élőben közvetíti, viszont aki nem tud televízió közelbe kerülni, annak bátran ajánljuk a     és az     streamjét, amit mobilról és táblagépről is lehet nézni.

Bet365-számlát ide kattintva, Unibet-számlát pedig ide klikkelve tudtok nyitni. Mindkét iroda bónusszal várja az új játékosokat
 

  • Bet365 - 100% első befizetési bónusz - részvételi feltételek érvényesek
  • Unibet - 20.000 HUF üdvözlő bónusz

Mire fogadjunk?

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Federer szettet veszített Philipp Kohlschreiber és Fernando Verdasco ellen is, Marci pedig jelenleg tud olyan szintet hozni, mint az említett játékosok. Ráadásul semmi nyomás nem lesz rajta, nincs más dolga, mint élvezni ezt a meccset. Többször bizonyította már, hogy nem ijed meg a nagy nevű ellenfelektől, szóval semmi nem indokolja, hogy ne bízzunk benne.
 

  • Játékos összesített játékai - Fucsovics 7.5 felett @ 1.50    
  • Fucsovics nyer egy szettet @ 2.75    
  • Összes tie-break - 0.5 felett @ 2.25    


Szerinted mi a legjobb tipp?

bet365

 

megosztom