Tippjáték

Csúcsrangadókkal indul a Tippkirály - már el is kezdheted a tippelést!

Barca-Real? Lazio-Roma? Gladbach - Bayern? Porto-Benfica? Esetleg a Fradi-Diósgyőr? Kezd a tippelést a legjobb meccsekkel!

Március 1-én, azaz pénteken indul hivatalos útjára a hatharom.com nagyszabású tippjátéka, a Tippkirály 4. Régebbi olvasóink számára ismert lehet a név és a verseny menete, amelyben minden játékos számára ingyenes a résztvétel.

Ahhoz, hogy részt vehess a játékban csupán egy hatharom.com-regisztrációra van szükség.

A két hónapon át tartó játék legjobbjai természetesen ezúttal is nyereményekben részesülhetnek, a Dorko és a hatharom.com koprodukciójának köszönhetően közel 200 000 forint kerül majd kiosztásra.

A verseny során azon futballmérkőzésekre lehet majd tippelni, amelyek március 1. és április 29. között kerülnek megrendezésre.

Az előttünk álló nyitóhétvégén rögtön parádés párosításokat találunk Európa különböző ligáiban. Spanyolországban például újabb Barcelona - Real Madrid klasszikust rendeznek, de Olaszországban lesz egy Lazio - Roma derbi, Napoli - Juventus toprangadó, a Bundesligában Mönchengladbach - Bayern München ütközet, Angliában pedig Arsenal - Tottenham és Everton - Liverpool városi örökrangadókat nézhetünk.

Ilyen nívós tehát a felhozatal a hétvégére, vagyis ideálisabb alkalmat nehezen találhatnánk egy király tippjáték indulásához!


Nincs más hátra, mint előre, avagy játékra fel! Jó tippelést kívánunk mindenkinek!

 


30 tipp / 60 nap
 

  • A Tippkirály játékban ezúttal is labdarúgó mérkőzésekre kell majd tippelni - a nyereményekre való kvalifikáláshoz a két hónap alatt minimum 30 tipp leadása szükséges.
     
  • A bajnokságban való részvétel természetesen ingyenes, mindössze egy hatharom.com regisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!  

 

A bajnokság dobogósai az értékes Dorko-nyeremény mellett kupát is kapnak, és az első tíz helyezett kriptopénz díjban részesül.


A díjazással és a lebonyolítással kapcsolatban hamarosan részletes cikkel jelentkezünk.
 

Ha esetleg nem hallottál még a márkáról, íme egy rövid leírás a Dorkóról.

A Dorko egy fiatal, innovatív street style márka. Nevünk eredete egészen a húszas évekig, a Dorogi Gumigyárig nyúlik vissza. Ez volt az a hely ugyanis, ahol először gyártásra kerültek azok az ikonikus, retro teremcipők, amiket a hetvenes évekre már az egész ország hordott, és amelyeket mindenki egyszerűen csak dorkónak nevezett. A nyugati márkák berobbanásával viszont úgy tűnt, a dorkók ideje leáldozott. Egészen addig, amíg 2014-ben úgy döntöttünk felkaroljuk, és új életet lehelünk a magyar divattörténet eme emblematikus fejezetébe. Itt kezdődik a Dorko-story – valahol félúton a múlt iránti tisztelet és az alkotás jövőformáló ereje közt.